Monday, October 3, 2011

Sorang Lagi Kawan Saya Dah Bertunang... 2 Bulan Lagi Naik Pelamin !!!!

Tahniah diucapkan kepada BFF saya Wardati yang selamat melangsungkan pertunangan sabtu lepas sekaligus merungkaikan persoalan siapakah Mr.Right dia selama ni...hihihi...

Dan bulan 12 ni terus naik pelamin...bestnyeee...tunang 2 bulan jer...










Untuk my dear Wardati.. selamat bertunang... & selamat pengantin baru in advance... :)



psssssttt !!! nak gtau rahsia ni..kite2 je tau...jgn gtau org lain... nak tau... saya yang make-upkan kawan saya ni..amacam??? ok tak.. dia nak make-up yang light2 jer... saya tak pro tau..masih belajar2 lagi..:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. kalau dah jodoh....tahniah!!!

    ReplyDelete
  2. cshu mekap ke...ok la ...percubaan pertama...leh di asah lagi ni

    ReplyDelete
  3. comel jek kena haippp...hahaha jgn usik qaseh

    ReplyDelete
  4. amboi dah pandai solek2 org ni...tahniah2 sebab berani...bila tgk kawan2 nk naik pelamin mesti kite pun teruja sama kan :)

    ReplyDelete
  5. Pandainye shu makeup!! Lawa sangat!

    ReplyDelete
  6. congratulations to kawan u...alhamdulillah...

    owhhhhh u yg makeup...cunnn la tu yunk tip top ape...but the lipgloss...pandangan saya kan yunk utk refer u akan dtg..tak yah bubuh pon ok tambah2 kalo ladies yg bibir tebal n terjungkt sexy bahagian atas...u know tak wut i means?? yg lain semua cukup melatops yunk..

    ReplyDelete
  7. wah bukan setakat pandai buat kek..pandai mekap lagi...tunang sapaaaaaaaaa la nie....

    ReplyDelete
  8. okey la tuh..dah leh tolong kwn2 mekapkan..along pun suka jer mekap2 ni...selalu kalau kazen2 tunang ke..along tolong mekapkan..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers