Monday, October 24, 2011

Happy Birthday...

..birthday sapa plak ni... nehi..nehi... takde birthday sesapa...tapi bulan depan birthday saye...:)
just nak story kat korang... weekend baru ni saya ade tengok 1 cita Thailand ni..kat channel Citra 131... best cite ni... bayangkan..saya tengok sampai meleleh air mata.. tu kira mmg best giler la cite tu....





Cerita mengenai seorang lelaki (Then) yang jatuh cinta dekat (Pao) dan mereka berjanji akan sehidup semati walau apa pon terjadi...Masa birthday Then, otw Pao nak datang celebrate, Pao excident & koma.. Pao hanya dibantu dengan mesin tuk hidup.. dengan cinta Then yang mendalam, dia membuat keputusan untuk menjaga Pao walau apa pon terjadi..(time Then jaga Pao ni korang mesti tengok... sangat bertuah kalau ade lagi lelaki mcm ni.. sampai tolong tukar pad pon dia sanggup buat... sangat2 touching)... Setahun dah berlalu.. Pao masih tak sedar.. sampai la hari lahir Then datang lagi.. dia mintak hadiah hari lahir dia supaya Pao sembuh... apa jadi lepas tu?????

ok..dah..taknak cita lagi... kalau korang berminat nak tengok cita ni..please tune channel 131.. kalau xde pakej mustika..sila langgan or cari la kat U-tube maybe ade diorang upload cita ni... mmg best u ollsss..:)

ni dia punya teaser...




hero dia hensem.. cam Bront Palarae jer...i minat u !!! :)





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. ada ulangan tak citer ni..tertarik menarik dah la hensem..apsal tak de promo lelebih kat astro..

    ReplyDelete
  2. ingat entry nak wish sapa2 nyer bday..sekali....tp mamat ni mmg ensem..

    ReplyDelete
  3. hero ni lagi hensem, BP tak hensem la, eeeuwww~

    ReplyDelete
  4. kak mimy ~ ade ulangan kak... rajin2 jengok channel 131..shu dah 2 kali ulang tengok...:)

    ReplyDelete
  5. along ~ ahaha.. xde la along..cita ni best..hero doa pon hensem kan..:)

    ReplyDelete
  6. emme ~ hensem kan hero ni..tapi, shu minat la bront palarea tu...jgn la cakap dia tak hensem...kecik atu shu..huhuhu...

    ReplyDelete
  7. mcm best je..kalo mama tgk mesti banjirr...pastu mesti berbakul2 kena sakat dgn incik botak...

    nk cari cd lah...agak2 ade tak?

    ReplyDelete
  8. jarang dah layan cita2 indon ke..siam ke...skrang nie..huhuhu

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers