Friday, October 14, 2011

Magnum Chocolate Truffle ~ Almond memang BEST !!!!

Assalamualaikum............

Tekak masih sakit... suara pon dah ala2 Ramli Sarip tercekik batang jagung !!! hahahaha...

Semalam... dalam dok sakit tekak boleh plak saya pi 7E cari benda ni....

Magnum Chocolate Truffle....menggoda... lupa nak capture rupa plastik dalam dia.. colour GOLD... exclusive oooo...:D

nyummmyyyy...........

cam comel plak tgk batang dia ni...haha..


ni sebab kak ratusiput menayang kat blog dia..terus teringin...mengalahkan ibu2 ngandung....

sedap...bila makan..feeling2 cam iklan dalam tv tu...hihihihi...

harga dia RM3.90.. mahal gak erk.. ari2 makan yang ni..kopak la...hihihi..now dah tak teringin dah..hihihi...

pagi ni bangun tido..tekak dah rasa lain macam... tu la... gatai.. tak qeti nak tunggu tekak tu lega skit... huhuhu...

korang pi la cuba eskem ni...sedapppp!!!!


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

14 comments:

  1. Shu!!!!!!!!!notty eh..aisey...dah teringin lak ni....caner ni....

    ReplyDelete
  2. shud...buat kaknida telioq....huwaaa dhlaa senak tekak nieh...huhuhuhhu

    7E ja ka juai???

    ReplyDelete
  3. Suria Amanda ~ ahahaha..sorry along..:p

    ReplyDelete
  4. -op_ida ~ ahahaha... shu pon tekak senak.. pulun gak nak makan.. arini dah jadi ramli sarip...

    semua kedai ada kak..insyaAllah..tp, nak lebih senang pi cari kak 7E @ petrol station..:)

    ReplyDelete
  5. terbaek...FYI shu hari hari kak mimi wajib beli almond magnum ni..tak leh miss..kopak kan RM3.90 sehari..tapi suke nya pasal..sanggup tak makan lain

    ReplyDelete
  6. sgt sedap !
    tp memang mahal eghhh

    ReplyDelete
  7. mimy hamid ~ tudia kak....esok tiny dot keluaq mesti geboo & sedap cam chocolate truffle tu..hihihihi...

    ReplyDelete
  8. nurkaloi ~ sedap !! & mmg ofcoz mahal giloss !! hohoho...

    ReplyDelete
  9. faiz ~ nampak gayanya camtu la..hahaha...sila jeles..:p

    ReplyDelete
  10. kat umah akak ni pon sama..anak2 3 org..sume skali beli sorang 2 btg..mama dia gak 2..skali beli 8 btg..selang 2 ari beli..kopak cik abg akak..hahahahaha. akak suka ade almond gak tp anak2 prefer yg kosong jek..

    ReplyDelete
  11. uishhh kak shu..sedapnyer ais kim tue.. nanak..

    opocot dengar lagu kat blog kamo ingatkan fon saya bunyi.. sbb fon wina lagu ni utk biler abg syam call wina.. sweet kn lagu nie... ehehhe

    sis im back in BLOG tapi promoting my bisness

    http://babiesmom.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. dah makan dah...nasib acu baik lagi skali..kekekekke klu x..siap acu...bonda balik raya haji nie...

    ReplyDelete
  13. aduhhhh berteriakan si double IS tengok pic entry nehhhh...agegeggegee

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers