Wednesday, January 5, 2011

Geram Giler !!!!

Ni baru beberapa minit tadi terjadi....

mak call tadi gtau sepupu dia meninggal kat tg.tokong... so, dia soh saye balik awal sikit arini sebab jenazah nak disimpan selepas asar....

so, saye call boss mintak balik awal... saye cakap nak kuar kol 4.. sementara mak saye otw mai ambik saye... korang tau ape dia cakap?? dia soh saye kuar kol 4.30...sebab kejap lg ade org nak mai antar document... dia x boleh balik ofis ke cover saye????.... gila ke ape dia tu... mana nak sempat.... saye now mmg tgh angin, geram semua ade la ngan bos saye...

mulanye dia kata kat saye... kalau x pegi xpe ke? saye cakap sedara la... mana boleh... mmg la saye x berapa rapat ngan arwah.. tp, bila org dah xde.. wajib kite gi ziarah arwah kan...beri penghormatan terakhir... dia tetap berkeras suruh saye kuar kol 4.30p.m....

At last... saye terus letak fone tanpa saye bye-bye.... kejap lepas tu..dia call balik.. dia kate kalau nak keluar tetap 4.30.. dia takot org call xde sape kat opis... last saye cakap... xpayah.. I x pegi tgk sedara I meninggal..puas???

saye mmg geram giler kat bos giler vavi ni... mmg dasar tol la...

Bukan ape tau korang... dia kalau korang nak tau.. makan gaji buta... masuk office kol 9a.m keluar kol 11a.m pastu x masuk ofis dah sampai ke petang... buat ape kat luar tu??? nak kata cari customer.. xde customer baru pon saye tgk....lagi 1 dia bukan boss saye..position dia cuma executive... disebabkan penang branch ade staff 2 org jer...(saye & dia) tu yg kira dia in-charge tuk penang branch....

EEEEEEEEEEEE............GRERAMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mintak maaf tuk family arwah pakcik syed Abdullah... saye x dapat menghadirkan diri.... semoga arwah ditempatkan bersama org2 yang beriman.... AL-FATIHAH...:-(



8 comments:

  1. ish..ish..ish...

    ada gak org camtuuu....dahla bukan bos...kalo bos tak pe gakk..nk berlagak jadi bos jerk...

    ReplyDelete
  2. eeeeeeeeeeeeeeee memang sangat vavi la orang tue....bangsa apa tue shu??? eee geram lak akak..

    ReplyDelete
  3. sabar shu sabar..apapun..alfatihah...

    ReplyDelete
  4. AL-FATIHAH buat arwah...

    bos kamo @#$#@$@$ GILER.. hahhaha

    ReplyDelete
  5. alahai.. siannyer.. banyakkan bersabar ye dear.. memang sakit hati kalau kene gini kan.. akak dulu lagi lah dear.. waktu mak akak sakit.. boleh plak boss akak tanyer soklan camgini.. "naper you jerk nak kene jaga your mother? mana pegi adik beradik you yg lain?" sadiss tak? apa pun yg penting doa shu pada arwah yer.. al-fatihah..

    btw dear.. you kene tag.. amik dari blog akak yer.. cepat2 joint tau! :)

    ReplyDelete
  6. thanks yer semua..saye dah berkira2 nak cari keje baru dah ni... dah x tahan dah..huhuhu...

    kak neena ~ tau x.. dia pon ade cakap camtu kat shu aritu masa mak shu masuk wad...... kenapa u sorang jer yg kena jaga mother u.. mana adik beradik u yg lain... berdesup telinga ni..macam nak pi penampaq ja dia...huhuhu... geramnyeeeeee....

    ReplyDelete
  7. sampai macam tu sekali...ini nama nya orang tak de perut n otak...dah la soal kematian..bukan main main..benci ar org camni

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers