Thursday, February 17, 2011

Selamat Bertunang... Doakan Yang Terbaik tuk bakal Raja Sehari Ini...:)

Salam....

waaaa.... ramai yg wish tahniah tuk saye... TQ korang atas ucapan2 itu... saye simpan elok2 dalam peti besi....

Nanti bila dah sampai hari bahagia saye tu saye keluarkan balik ucapan2 korang...hehehehe...

Actually tu majlis pertunangan BFF saye... tersangatlah BFF.. seyes..saye nak nangis bila dia dah bertunang.. sebab tinggal kite2 jer yg lom kawin lagi.. yg lain2 da selamat..huhuhu...

tapi korang, atas permintaan tuan punya badan.. saye x dapat nak upload pic di hari pertunangannye... dia malu a.k.a. low profile..:) so, saye terpaksa akur..

tu tak bermakna xdak pic yer... korang layan la pic tuan blog ni di majlis pertunangan BFF dia k..


P2150043
saye dengan afini.. dia pon BFF saye... say sayang dia sgt2...:)

kami ade bagi cupcakes tuk BFF kami yg bertunang ni... nak tengok tak.. cantik & sedap sgt... sape nak order leh la be blog beliau..[click sini]


P2150041

pose ngan CC yg cantik, comel & sedap..:)

IMG_1118
cantik kan... :)

P2150042
ade sape2 yg rindukan afini??? still single & available.... sape2 bekenan sila minta borang kat saye...

P2150063
tuan punya blog yang comel lagi vogue jangan dilupakan....:) yang ni pon single..tapi not available ok...:)

Untuk my BFF itu... "Selamat melayari alam pertunangan"... darah tengah manis tu...
Semoga korang cepat2 naik pelamin k..


Masa diorang tengah bincang2 kat luar..saye kepo2 kan diri..dengarnye..ujung tahun ni nak langsung...alhamdulillah...:)


11 comments:

  1. tak pe.. akan menyusul kemudian.. tggu duit tabung kawen tu membiak-biak dulu..

    ReplyDelete
  2. ingatkah awak yg bertunang tadi...

    takpe akan tiba masa awak nanti...:)

    ReplyDelete
  3. xpe..lepas ni shu pulak..simpan duit byk2 tau..leh buat grand2 wedding tuh..hihihi..

    ReplyDelete
  4. mekchu ~ betol2... tabung kawen koi surut ni..camner?? huhu...

    ReplyDelete
  5. kak deqna~ huhu... kalau saye awal2 lagi dah updates..hihi..

    ReplyDelete
  6. kak dee ~ insyaAllah... simpan duit byk2 no... xmo la grand sgt...besa2 jer..:)

    ReplyDelete
  7. Lissa ~ sorry la dear... tuan punya badan x kasi.. ni pon shu updates dia xtau.. kalau tau jenoh shu nak menjawab..

    yg pasti tuan punya badan sgt lawa..:)

    ReplyDelete
  8. bilala agaknya turn aku nak Betunang? huhu (tetibe)

    ReplyDelete
  9. suspend taw...baru nak majuk..hehehe terus xjadi..allalala :P

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers