Monday, February 7, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

Salam all,

My dear yayang wat contest.... dulu masa dia wat contest Senyuman Paling Menawan saye ingat dia aweks jepong mana la...hihi... (NI BUKAN BODEK OK...NI BETUL2)..:)

Ok, this time saye diwajibkan join... kalau x join majuk dia nanti tau... dah la dia manja2 gitu...hihihi...

pada korang yang nak join syarat2 penyertaan silah ke blog beliau...[click sini] VVIP jer leh masuk k...ahakss....

ini dia candid photo saya...:)

167135_1846415326975_1438415396_32080363_7743073_n


cerita saye : Saya diserang bertubi-tubi oleh kak neena & titin masa birthday saye last year...huhuhu.... time tu dok tahan jer... jgn la masuk mata...kang lain jadinye...tengok org kat belakang2 tu..semua pandang....ADA KU KESAH !!!! hahaha...memang candid picca ni kan...:)

tarikh tutup: 20/02/2011


Msg to Sis Neena, Sis Purple & Sis InaAchik.... sila ambik TAG ni k... special tuk korang !!!!

Gud Luck tuk semua !!!!


18 comments:

  1. namaku tertera di situ...
    baiklah! tunaikan perintah! ;p

    ReplyDelete
  2. pilihan yg tepat.. ketiga2 org yg di tag tu mmg byk beno koleksi gambar candid nye...

    ReplyDelete
  3. hahahaha...cheq mmg suka gambo niii...mmg candid abihh...

    ReplyDelete
  4. InaAchik ~ bagus2... menurut perintah yer...

    Mekchu ~ kan... diorang ni mmg tepat pilihannye...

    Miyoko~ haha..suka yer...kamu lah yang mengCANDIDkan gambar tu...:)

    ReplyDelete
  5. leh menang ni..good luck ye..

    ReplyDelete
  6. mmg nice pic nie.. ORIGINAL... good luck sis

    ReplyDelete
  7. Hehe best candid pic tu.. All the best k shu.. :)

    ReplyDelete
  8. kak dee ~ TQ kak... ade harapan ke? hihihi...

    ReplyDelete
  9. Lady & Shinju Lala ~ tQ dear...:)

    ReplyDelete
  10. apasal main spray je.. baling-baling telur tak da ke?haha....

    ReplyDelete
  11. eh ada nama la plak...huhuhu nantikan dari akakmu sorang nie k..

    ReplyDelete
  12. memangggg sokakkkk giler ngan picture niee... hehehe... walaupun kamoo tag akak... tapi akak mahuu kamoo yg menang coz gambar nie memang candidd momentt gilerrr... good luck ye dear!

    pssssstttttttttttttt: kalau shu memang.. akak rasa cam akak menang sama coz moment nie sangat indahh dan akak pun terlibat sama secara tak langsungg.. hehehehe... :D

    ReplyDelete
  13. purple ~ thanks kak... cepat tau 20/2 dah tutup..kang x sempat....

    ReplyDelete
  14. kak neena ~ ala.. xnak join ke...ok..ok..kira kite 3 org termasuk tin join contest ni erk... kalau menang kite kongsi hadiah...hihihihi...

    ReplyDelete
  15. gud luck..

    salam kenalan..
    http://sweethoney-ayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Ayu ~ thanks dear...
    will follow u..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers