Thursday, May 20, 2010

Contest Senyuman Paling Menawan

Aduh.... penat tau aku memunggah folder cari pic yg "PALING MENAWAN" tuk contest ni...huhuhu.. @ last...setelah ditilik & diluluskan oleh FINAS.. jumpa jugak..hehehe...

Ok, kali ni..contest ni di recomended oleh
Bonda Wannabe @Purplelicious-Love & dianjurkan oleh Chentazetty

Syarat yg pertama :
Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur ~ MENEPATI PIAWAIAN

Syarat yg KE-2 :
1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai... ~BERTINDAK MENGIKUT ARAHAN..


Syarat yg KE-3 :
Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =) ~ IKHLAS BETUL X TIPU...

Syarat yg KE-4 :
Gambar BERSEORANGAN ~ CONFIRM SORANG..YG SIPI2 TU X DIKIRA KAN..HEHEHEHE...

Syarat yg KE-5 :
Mestilah menjadi follower miss chentazetty ~ DONE!

Syarat yg KE-6 :
Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai... ~ DONE!

Syarat yg KE-7 :
Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman... ~ AIYYO!! TAKUT OO... OK... DONE!

Syarat yg KE-8 :
Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum... ~ BAIK BOSS!!





Daaaaannnn.... aku dengan rasa bangganya....aku memilih pic ini.....Bismillahirrahmanirrahim.....



ni gambar paling latest aku ni... time ni nak pi makan kenduri.. aku dimakeup oleh kakak ipar aku yg buka SPA tu... siap pakai bulu mata palsu lagi...korang pasan x? hehehe...aku suka gambar ni coz aku nampak santek sgt..huhuhuhu...perasan x ingat...hahahaha...


Now aku nak kasitau kat korang nape aku suka senyum....senyum ni actually 1 sedekah... x rugi pon senyum... x payah bayar... x penat... dapat pahala lagi adela...lagi 1.. abah aku pesan... senyum ni pengubat segala2nya... ape saja org wat kat kita.. kita senyum jer...lagipon aku mmg Suka Senyum.. awek muda kan... satu lagi..sape2 yg suka bergambar ni automatic mmg suka senyum..kan..kan..kan...


slogan aku>>>> DENGAN 1 SENYUMAN..KITA BOLEH MENGUBAH DUNIA....

korang pikir la ape maksud aku...


Now, aku nak TAG 4 orang untuk join contest ni.... mereka2 adalah.....


~ Miss Titin
~ aRnida OtHmaN
~ LaDy XOXO a.k.a Wina
~ Deena Awanis


So, kawan2 yg kena TAG ni.. sila join yer..

Satu lagi jangan lupa yer tarikh tutup contest ni ialah pada 20 mei 2010.



P/S: KAWAN2 YG LAIN... DOA ADA AMAT DIPERLUKAN SUPAYA AKU MENANG CONTEST NI.. TP, KALAU KALAH PON NAK WAT CAMNER KAN.. BUKAN REZEKI AKU.....




19 comments:

  1. wah! welcome to da club! hehehe...

    akak memang suke sgt ngan gambar shu yg nie!! manisss sgt senyuman mu itu dik! Good luck yeah! :D

    ReplyDelete
  2. hihihi...tenkiu, shu... :)

    ReplyDelete
  3. tenkiu shud........GOD LUCK musti menanglaaa coz senyoman mu ckop menawan

    ReplyDelete
  4. kak neena..manis ke? hehehe..
    jn lupa..kita bertarung sama2 ni.. hehehe...gurau jer..

    ReplyDelete
  5. most welcome kak nida.. boley menang ke? huhuhu.. saingan yg begitu senget tau...

    ReplyDelete
  6. most welcome kak nida.. boley menang ke? huhuhu.. saingan yg begitu senget tau...

    ReplyDelete
  7. cayok2....cantik la pica shu tue....ikhlas dari hati akak..sangat menawan...thanks k..sebab sudi buat.

    ReplyDelete
  8. yeke kak.. shu pon rasa santek...kikkiki.pasan nya shu ni..hehehe...sama2.. utk kak yus.. no hal la.. luv u..

    ReplyDelete
  9. hahaha tak sempat dh nak join.....lastday arini INTERNET BARu okess.s...takdan nak jual senyOMan saya nieh...ekkekekkee

    ReplyDelete
  10. dah lagi kak... b4 12.00 tgh mlm ni... cepat2...

    ReplyDelete
  11. aik... nama WINA ader... cmner nak join.. tak reti.. uwaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  12. wina... senang jer... cari pic senyum wina yg tercantik..pastu tempek kat blog... then.. link kat chentazetty tu... cepat2... sebelom 12tgh mlm ni...

    ReplyDelete
  13. ok ok... tapi maafkan wina erk klu tak reti.. sbb wina baru agi.. aahha.. dan gambo2 wina tak da yg senyum.. semua poyo.. ok lah.. hentam jer ler.. ahh

    ReplyDelete
  14. xpe wina..nak enjoy jer tujuan pertama.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. tapi toi ler.. mmg rasa enjoy.. kemarin petang masa kerja.. wina dok wat.. rasa nk tegelak.. tapi besh siti.. besh plak join nie.. walaupun sayer org baru tapi mcm besh.. tapi mmg kelam kabut..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers