Tuesday, May 4, 2010

Qaseh Suka Tido.....Finally....

Asal aku gi tengok dia jer..dia tido... bila la dia nak bangun.. tp, org cakap baby time ni mmg diorang banyak tido...



Ni baru 1st time aku tengok Qaseh buka mata seluas2nya... kalau x selalu dtg tgk dia asyik..tido..tido..& tido... hehehe...


Pastu mulut asyik dok nganga jer.. then suke sgt jelir lidah... tp, walau ape pon reaksi qaseh... qaseh ttp nampak comel... rindunya maksu nak pelut cium qaseh....



Abg Long pon sekarang ni dah boleh terima kenyataan yg dia dah ada adik.. lately ni.. tgk dia take care sgt kat adik dia.... camtu la abang long....



6 comments:

  1. ha'ah budak2 time nie asyik tido jerk....buka mata pun sebab lapar..pas tue tido lagi..hehehehhe cute jerk qaseh..

    ReplyDelete
  2. comelnya hehe... suka tgk pic yang dia tgh tido tu..
    :)

    ReplyDelete
  3. comelnye Qaseh....
    maksu Qaseh kena sabar sket ye..baby mmg suka tdo je...nnti, dah besar, tak larat lak nk kawal dia...hehehe...

    ReplyDelete
  4. sis..qaseh pakai bedak sejuk kee??hik3
    salam kenal sis

    ReplyDelete
  5. baby memang for first 3 months keje lain tak dak.. tido tido dan tido jerk keje dia... hehehee.. tungga lah dah besar sikit sok.. tak larat lak kite nak suruh dia tido! hahahaha...

    ReplyDelete
  6. yer la kan kawan2ku... terpaksa la maksu dia sabaq sat buang 2-3 bulan... nanti dh besaq skit dok suruh dia tidoq ja..hehe..

    Elya, yer..qaseh pakai bedak sejuk.. nk bagi kulit cantik..hehehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers