Wednesday, May 26, 2010

Free Lenses

Hari tu aku ade iklan Nuffnang kat tepi sidebar ni pasal FreshLook contact lens.. so aku saje la click... isi form semua bagai... nak2..semalam balik keje tgk ade utusan dari CIBA VISION tuk aku... ish..betul2 la diorang ni.. aku ingt main2 jer...hahaha.. tapi lens ni for 3 days trial jer...

P5261933

boleh la aku pakai tuk kenduri next week.. lagipon lens aku yg dok ada ni..baru jer expired... hehehe....

P5261941

kasi mata aku besau & hitam cam gini... hahaha...
aku penah pakai dah lens camni..tp, aku tgk xde perbezaan pon.. ke mata aku mmg dah besau...hahahha..gile perasan tul...

korang kalau nak lens ni try cari tgk kat nuffnang nyer advertise..kalau de lagi la promotion ni...

p/s: aku FLU la hari ni... sangat merimaskan & menyakitkan.... huhuhu..


10 comments:

  1. bestnye, SHu...dpt lense free...nk try gak laa.....best gak dpt free...ehh..ade power ke tak tuu...kalo tak de power, takleh gakla nk try...hihihi...

    nnti, tak nmpk jln lakk..

    ReplyDelete
  2. shu ada power tin... masa isi form tu dia ada tanya...
    shu kalau xde power mmg x nampak jalan gak..hehehe...

    ReplyDelete
  3. nampaknya hadiah choki2 tu kena tukar dari tisu ke lense la gamaknya.hehe.. get well soon ok

    ReplyDelete
  4. ya..itu baru taste i ... x main la choki2... kanak2 ribena ok la... hehehe...

    TQ yer...insyaAllah..esok baik la Flu ni...huhuhu...

    ReplyDelete
  5. akak pertama kali dan terakhir kali pakai lens waktu tonang & kawin dulu! skg ade gak rasa2 cam saja2 nak pakai sbb nampak lawaa jerk bijik mata.. tapi cam malas lah pulak nak me-maintain-kan nyer! hehehehe...

    ReplyDelete
  6. betul la kak neena..nk me"manintan"kannyer tu mslh skit.. shu pon sebab SIL shu yg selalu orderkan sekali tuk shu... no choice..tp, bila pakai... menarik..tertarik..mmg de bomb...hehehe...

    ReplyDelete
  7. lady, actually x berapa bagus sgt pakai CL ni selalu... boleh membahayakan bijik mata kita yg cantik tu...hehehe....

    ReplyDelete
  8. xpenah pakai lens..dah la mata akak memang besaq...ada jugak terbeliak biji mata klu pakai lens nak besaq kan mata lagi..heheheheh...

    ReplyDelete
  9. Untung jg dpt yg free..even 3 dys only....yg penting free...Pki gak lens ni...dl kaler stirling grey, mmg outstanding....skrg tukar grey je...nak low profile sikit...hu3....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers