Friday, May 7, 2010

I LOVE MY FRIENDS SO MUCH...

JUMAAT datang lagi.....

Aku rasa kalau tanya sape2 pon..hari yg paling best ialah hari jumaat.. sebab.. keesokannyer x payah nak bangun awal nak dtg keje..hehehe...

So, ape plan weekend korang erk? aku nak balik umah tok kat Tanjung Bunga Penang. Pastu nak pekena Laksa Penang kat Batu Feringgi..waaaahhh.. sedapnyer.. korang!!! jom la join aku...hehehe...

Kalau korang pasan la kan.. kat blog aku.. aku de wat 1 new gadget khas utk pompuan yg x tau malu tu...yg suka dok FOLLOW2 aku tuh.. kalau dia ketegaq jugak... mau kena sunat lagi sekali kot..hahahahaha.....oppss.. sorry... nakal2 aku kekadang jer dia mari... hahaha....

kalau korang nak tau... aku ni actually sayang sgt ngan kawan2 aku.. cam kawan2 blog ni..even x penah jumpa.. aku rasa cam dekat sgt ngan korang...cam kenal dah lama.. tapi, if hati aku diguris... haaa..mau tau... 7 keturunan aku susah nak maafkan...

So, cukup kisah pompuan x tau malu tu.. arini ari jummat.. so, kita raikan jumaat yg mulia ni...

last but not least...
I LOVE MY FRIENDS SO MUCH....MUAAAAHHHHH....

P2211439
WINK...WINK...

9 comments:

  1. adoi tetiba lady rasa mcm nak makan laksa la pulak... rindu nak pi penang...

    ReplyDelete
  2. adoii dan-dan lapaq lakSa...tapi saya terpkasa BERPANTANG lagi....kot satg kaLO makan mahu sume urat kejOng.....uhuhuhuhu...

    BTW shud....leBiu u tooo BebeHHH

    ReplyDelete
  3. lady,
    mai la penang makan laksa.. pastu bila dah sampai penang tu roger2 la shu disini... :)

    kak nids.
    akak kena pantang lagi.. x boleh sama sekali sabo jap erk...

    Lebiu more....:)

    ReplyDelete
  4. Rasa mcm sekarang nak terbang pekena laksa ngan shu..x pernah sampai sana lagi..entah bila la kan?

    ReplyDelete
  5. lisa x penah sampai penang lagi? mai..mai..kita pekena laksa penang sama2.. shu bawak 1 tempat tu.. kalau lisa makan laksa dia.. sepinggan x cukup oo.. hehe..

    ReplyDelete
  6. amoih nak pekena laksa plak dah...ish la..budak nie..kirim mai skit bleh..hehehehehhe...
    meh hugs2 skit...kawan biar seribu musuh jangan sesekali..akak punya perangai lak..nak maafkan bleh..tapi nak lupakan tue..masya-allah...selagi berkesan kat hati..selagi tue la...*pendendam orangnya nie..hehehehe*

    ReplyDelete
  7. isk!! biler lar nak turun penang niee... nak gie jalan2 carik makan niee.. huhuhu...

    I Love you 2 .... 3 .... and ... 4....

    ReplyDelete
  8. Shu Darling.. Sila collect award from my blog yeah! check it out! ;D

    ReplyDelete
  9. kak yus.. perangai kita lebih kurang ler.. hehehe..

    kak neena,
    meh2 turun penang.. kita shut 'JALAN2 CARI MAKAN EDISI NEENA & SHU'.. hehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers