Saturday, May 15, 2010

TAG & AWARD from Lisa (Suria Amanda) & Miss Titin

award_kasih_(1)



Jom settle TAG dari Lisa a.k.a SURIA AMANDA & Miss Titin jap... tgh tension ni... layan blog best jugak....

1)apa yang bermain difikiranmu sekarang...
~ Macam mana nak settlekan pertelingkahan yg berlaku antara aku & Fairuz sejak semalam...huhuhu..tulun kwn2..

2)Nama samaran kamu
~ Shu, Siti, Shuhadah, Adah, Paknon, Sayang.

3)berikan 3 orang yang kamu sayang
~ X nak bagi 3.. sebab ramai yg aku sayang...Mama, Abah, Family. Mr.Fairuz & kawan2...

4)Panggilan untuk si dia
~ Fairuz... wat masa la ni..xde panggilan abang or sayang, darling, baby or whatsoever..hehehe...

5)Hadiah yang korang impikan dari yang tersayang
~ Rumah banglo 20 tingkat beserta pool seluas 20 hektar..hahaha.... wat masa la ni.. aku x impikan apa2 lagi dari sidia... mood gaduh sama ni... huhuhuhu....

6)Blog mana korang suka follow
~ Aku terus terang erk kat sini... yang tertera di BLOGLIST kat blog aku... haaa...blog2 tu la yg aku suka FOLLOW...

7)Bagi award ni kepada 15 blogger lain
~ Para PENGIKUT-PENGIKUTKU.... sila ambik award ni erk.. kalau x aku pancung korang..hehehe... gurau jer...

So, tamat suda.... happy holiday korang semua....

p/s : kawan2ku..aku gaduh besar gak ngan MyMusang berjanggut a.k.a. Mr.Fairuz... camner ni...huhuhuhuhuhuhu..............

P2211424





5 comments:

  1. alololo... gaduh nyer? biasalah tu... nanti biler baik2 semula harus riang gumbira.. jgn majok lama2 tau.. tak best! hehehe..

    ReplyDelete
  2. nape gado2 ni, Shu...
    hope korg baik2 ye...jgn tak ckp lebih drpd 3 ari tauu..

    ReplyDelete
  3. kak neena & titin...
    dah baik dah.. x sapai 24hours gadoh balik.... huhuhuh...

    ReplyDelete
  4. Shu..bawak2 bersabar..mmg dalam umur kita makin meningkat ni hormon baran tu cepat jer naik..sabar eh..setiap hubungan ada dugaan

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers