Wednesday, May 5, 2010

Demam Erkk ???

"MyMusang berjanggut" a.k.a Fairuz aku demam la... dah 4 hari demam x kebah... lately ni dia selalu sgt x sihat... cian kat dia kan kawan2.... huhuhuhu...

Memang x dinafikan seminggu 2 ni aku x berapa nk layan dia sangat.. sebab keterujaan aku dengan kehadiran Qaseh... dia sms/call aku pon aku wat do know jer...last week plak aku ke Perlis.. dah ade kat perlis baru aku gtau dia... dia cam kecik ati gak la kat aku....adekah sebab2 diatas yg membuatkan dia demam???? hehehe...


Semalam aku call dia.. suara dia lemah sgt... aku rasa cam nak jer pi kat dia.. wat la apa yg patut bagi demam dia tu kebah...ishhh.. melampau nampak aku ni..hahahaha....

Awak... saya harap awak cepat sembuh k.. leh kita together2 tgk muvie this weekend... k...
saya sayang awak tau... saaaaaaaaayang sgt...


7 comments:

  1. Shu, watla bubur nasi kt encik fairuz tuuu....barula die bertambh2 sayg...hehehe...

    ReplyDelete
  2. demam rindu tu kot shu... hehehe... tapi make sure dia gie check gak tu... jgn biarkan takot gak skg nie demam2 kan leh jangka... harap dia cepat sembuh keh!

    ReplyDelete
  3. make sure dia g check taw...skrang nie macam2 jenis penyakit taw..k take care of ur sayang k.. :)

    ReplyDelete
  4. shu..suh dia pi check darah la...mcm2 kan sekarang especially H1NI gelombang ke 2 nih

    ReplyDelete
  5. tin, wat bubur... great idea...hehe..

    kak neena, yer kot..hehe.. shu yg wat perangai ngan dia actually..sian dia kan...

    lady, pheweeeeetttt..hehehe... cam amy serach plak...

    lisa, shu dah suruh... betul ckp lisa..skrg ni H1N1 suda mari..adoi... risau la..

    ReplyDelete
  6. alamak tertinggal kak yus plak...hehe..
    shu dah soh dia pi check.. lately ni.. dia suka sakit perut.. shu pon risau sgt ni.. kalau dh jadi laki shu.. tau la apa shu nak wat...hehe..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers