Monday, May 31, 2010

Eynda Nak Bagi Hadiah!!

Assalamualaikum............(x jawab berdosa tau)...

Giveaway dtg lagi...hehehe... Di pagi sabtu yg mulia ini.. aku dengan rasa bangganya nak join this giveaway....

May 10, 2010

Cara-cara utk join :
1) Terbuka kepada semua yg ada blog.
~saye ADE..hehehe..

2) Terpulang sama ada nak follow atau tidak blog Eynda' s Diary...kalau follow lagi bagus nanti senang nak tahu latest update pasal giveaway ni ;-)
~da FOLLOW

3) Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini Eynda Nak Bagi Hadiah!! Tajuk lain takmau ye :-D
~letak tajuk lain automatic DISQUALIFIED.. tul x? hehe...

4) Letak Banner kat atas tu di sidebar blog anda ye....kalau takde tak aci....
~ dah..kira ACI la yer..:-D

Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)
~Pendapat aku tentang blog Eynda's Diary... blog yg senang difahami... & bila bukak jer ade rasa keinginan nak jelajah... bagi aku kadang2 ade sesetengah blog tu xde tarikan graviti.. let say.. bila bukak blog tu.. nak baca rasa ralat..hahaha.. iyo la tu cik siti oooiiii...walaupon aku baru jer follow blog ni...satu lagi yg best..tuan rumah Eynda's Diary ni sangat pemurah.. suka bagi giveaway & contest2nye sgtla happening.... i like !!!!!....

6) Tarikh tutupnyer ialah 31/5/2010.....pemenang akan dicari dengan bantuan Mr.Random ye dan disaksikan oleh youtube :-D
~sape Mr.Random tu??? hehehe.. kepo jap..

7) Dah buat entry sila tinggalkan komen berserta link entry kat entry giveaway ni
~ ok, DONE!!!

Hadiahnye korang nak tau ape?

Tadaaaaaaaaaaaaaa...........

DSCN0074

cute kan... terpersona aku melihatnya.....

kalau aku menang giveaway ni.. aku nak kasi this music box kat anak sedara aku... Tasya..
P2131277
Dia suka sgt pinky2 ni.. sure dia mmg suka punya..hehehe... kalau menang la kan.. klu x menang x dpt yer la Tasya..

Korang kalau berminat..meh kita join beramai2 giveaway ni... mari!!!mari!!!!

p/s : anak perempuan Kak Eynda, Hannah sgt2 la comel.. geram aku tengok...


10 comments:

  1. waa'alikummusalam shu....*ha baik dak...:P* gud luck k..pink gitu..heheheeh

    ReplyDelete
  2. Salam...thanks sebab sudi join giveaway eynda...comel tasya..kalau menang tasya memang bertuah hehe...good luck ye ;-)

    ReplyDelete
  3. good luck dear! akak nak joint.. tapi tang nak mengarang ayat nie memang lemauu sikit arr... tang kasik gambo akak laju! hahaha...

    ReplyDelete
  4. thanks kak eynda.. tasya mesti suka kalau dapat...**bukan melobi erk** hehe..

    ReplyDelete
  5. wah TAHNIAH shUD...shud menang erk KONTes nie....good...godd...

    so ada satu g kontes kat n3 akak...nanti shud KOlect okess...... kalI nie kontes FHOTOGENik.....jooM join....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers