Monday, May 17, 2010

Aku Bengang!!!!!

Semalam aku bengang betul ngan SOMEONE.... ntah nape tetiba aku jadi BORING ngan dia... DIA telah mengSPOILkan mood happy aku yg tengah dok menggelegak..tension betul.. dah la 2 hari lepas DIA bagi aku marah.. pastu dah minta maaf.. ok dah... semalam lagi bagi aku marah... last2 aku blah camtu ja... lagi lama aku tunggu..lagi naik darah aku yg tgh dok manis ni... hehehe..(manis ke???)

Balik je umah..aku ajak mama aku keluaq... bawa si kecik FARISH tu.. kami ronda setengah Penang ade la kot... puas hati aku... pastu semalam.. SOMEONE tu call mintak maaf lagi sekali.. aku ni cepat sejuk sebenarnya... aku maafkan dia.. tp, x berapa nak ikhlas la plak aku maafkan dia.. xpela.. mybe mood aku x 100% ok lagi ngan dia.. tgk la arini camner.. akan ku pikir2kan lagi 50% utk maafkan DIA.. huhuhu...

Yang penting, semalam aku keluaq ngan mama mmg super duper best giler...kami start dr Jusco Perda..membawak ke Tesco Seberang Jaya & last ke Sunway Carnival untuk kali ke-2 (yg 1st aku gi ngan SOMEONE tu...) walaupon mama aku x laqat jalan.. but kami ENJOY sgt... dengan gelagat si Farish yg sgt hyper active tu...mmg penat tapi besttttt...


06-04-08_1119I LOVE MY MUM SO MUCH....

06-04-08_1117
ADAH SAYANG MAMA...!!!!


P/s: untuk SOMEONE tu.. pls jaga hati aku elok2.. sbb aku ni kadang2 boleh BERTUKAR FIKIRAN & CEPAT BORING......

4 comments:

  1. wah bestnya jalan2...
    hehehehhe gaduh nyek...elele2...comey2...ha..apalagi SOMEONE tue..sila la pujuk leklok adik manis sorang nie..kang dia lari kang..ha mana nak cari....:P

    ReplyDelete
  2. haaa... yg nie shu lak yg larikkkk kang! hehehehe...

    ReplyDelete
  3. kak neena... shu xleh tgk muka dia time ni..geram..huhuhu...

    lady.. gaduh manja ke camtu? hehehe....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers