Tuesday, May 25, 2010

Henna ke? Mehdi ke?

Entry kali ni saja2 la nak share ngan korang hasil kerja kakak ipar aku Fyda yang baru belajar2 wat henna...

P1160054
ni la cik pida kita...

Actually, henna ni termasuk dalam pakej kat spa kakak ipar aku sorang lagi ni.. Kak Ani (Farhain Spa & Beauty).

Fyda ni mmg pandai bab2 benda2 yg sangat susah.. (bagi aku yg x pandai langsung). korang cakap la nak suh dia watpe.. everything la dia pandai.. gubah bunga? wat hantaran? masak lagi la... aku mmg suka gila makan masakan dia.. pehhh... mmg mavelous... (ni bukan ayat melobi yer cik pida)...hehe..

ni dia wat testimoni kat tangan aku dulu....

P2261445

untuk dia yg baru nak belajar.. x berapa nak pro lagi.. kena la testing dulu kan.. kalau x...jenuh la nanti...

haaa..yg ni mmg betul2 dia wat kat tangan pengantin.. pengantin ni nak yg simple...

P2261455

amacam?? ok x?

bagi aku nampak ok... myb lepas ni dia kena berusaha bersungguh2 lagi..kalau nak lagi cantik kan....

p/s : sejak bersalin & nak habis pantang ni... cik fyda kita selim melim.... jelous aku tau !!!!!!





11 comments:

  1. SHU sgt cntiklaaa...i loike it....

    simple but very2 nice....takpe, nnti, tin nk pakai inai bole suh cik fida.. :)

    ReplyDelete
  2. shud, FIDA makana pa dia selim melim tuh...share skit

    ReplyDelete
  3. cik henna ni bukan adik beradik dgn cik tatu ke? aniway.. nice hand.. tangan sape la tu.wakaka

    ReplyDelete
  4. cantik ke tin.? baru2 lagi tu..nanti da lama2.. dah teror..leh la wat kat tin masa tin kawin nanti...kan..kan..

    ReplyDelete
  5. masa dia berpantang..dia makan produk leesa formula... tp, pas berpantang ni xtau la plak kan camner..hehehe....

    ReplyDelete
  6. lots_of_hatred a.k.a TAPAK KAKI..
    yeke? tp, henna ni kan asal dr inai...anyway tangan yg mana 1 yg nice tu? hehehe..

    ReplyDelete
  7. baguih2..cantik...lama2 nanti dah pro lagi la cantik...

    ReplyDelete
  8. kalo g2 leh la wat gambar naga kat bahu aku ni dengan inai tu.wakaka... TAPAK TANGAN yg nice.. =P

    ReplyDelete
  9. lady suka kalau ada mehndi ni di tangan.. masa kawin memang lady mintak orang yg inaikan lady tu likiskan hehe

    ReplyDelete
  10. wah! pandainyer your SIL! bagus2... sure leh maju lagi nie!

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers