Tuesday, May 18, 2010

Gelagat 2 Beradik

Kali ni aku nak share ngan korang perihal anak sedara aku... Muhammad Farish Danish & Qaseh Hurin Intisyar..

Ni kerja papa dia la.. xde hape nak wat ujung minggu.. buli anak2 dia..hahahaha...

Si abang yg sedang enak diulit intan x sedar yg adiknya Qaseh.. sedang menguji tahap ketahanan badan abangnya...

Si Adik yang dah memang sedia lena 24jam..haruslah x sedarkan diri gak..hahaha.. 05-14-10-180724
sama x muka diorang ????.. tgk la rambut abang long... masih terpacak....

05-14-10-180740

sedap sungguh Qaseh tido atas abang dia...



6 comments:

  1. ya ampun sedapnya dia tido atas abang dia nyanyak lak tu

    ReplyDelete
  2. hehe.. nmpk comel jer 2 org budak bucuk ni kan lady...papa dia la punya keja ni..

    ReplyDelete
  3. hahahha sweet taw...lena jerk tido..walaupun ada bebanan kat bdan si abang tue...

    amoih tukar umah ke? nasib baik..ingatkan salah umah tadi..hehehe

    ReplyDelete
  4. SWEET KAN KAK YUS... HEHE..

    BUKAN TUKAR UMAH LA KAK.. UMAH YG SAMA..CUMA DOCORATE SKIT.. DPT BONUS DARI BOSS.. SO DECORATE UMAH LER..HEHEHE...

    ReplyDelete
  5. Hik Hik..cubaan membuli....dah besar sure abang long kena buli..apasal qaseh pakai bedak sejuk?

    ReplyDelete
  6. Qaseh mmg tiap2 ari pakai bedak sejuk.. nak bagi muka licin, lembut & gebu la auntie..hehehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers