Friday, May 21, 2010

BAJU TIDO ANDA.. SCARY TUL TITLE NI...

N3 kali ni special skit... pasal baju tido... haaa... menarik x? menarik x?...actually ni TAG dari Kak Yus@ Purplelicious-Love ...

Baju tido aku banyak giler...kebanyakkannye agak seksis giler... sebab pe? sebab aku suke... time tido sape pon x nampak kan.. hahahaha....ko pakai la camner pon.. tp, bila ade org dtg umah.. jenuh gak la aku nak kena nyorok... agak2 kena tunjuk muka or mama soh turun hidang air... baru la aku gi tukar baju....nak mampos ngan PakNon..kang dia karate aku... 44hari makan moi.. hahahaha....

one more thing, bagi aku time tido aku kena selesa ngan apa yg aku pakai...supaya tidorku x terganggu.. nak2 plak..sebelom tido korang mandi dulu.. masa tido tu... ya ampun... nikmat giler...ishh..aku dah terbabas cite kot lain dah..hahahaha....

Godek punya godek.. ni la baju yg terbaek tuk aku publishkan kat sini.... yg len2 tu..korang paham2 jer la.. ade yg seksi giler..ade yg dah koyak rabak... hahaha...


P5181898 sila abaikan "lenganku yg besar gedabak" tu yer..... hehehe....


baju tidurku..Kaftan Biru Bunga Bunga Cinta... ataupon aku panggil "Baju Kelawaq"... selesa dipakai waktu tidor... bukan waktu tido pon sesuai gak ni.. kadang2 aku hentam jer.. siang2 buta aku malas nak pakai t-shirt or whatsoever... pakai baju kelawaq ni jer.... kalau abang aku mai.. aku pakai baju ni..confirm dia tanya aku... "adah!!! hang mandi dakgi ni???".. mau dia x tanya.. dia ingat aku pakai baju ni dari semalam x salin2... hahahahaha...

Kak Yus, keja saye dah selesai yer... rasa mcm nak TAG yg lain2 la... sape erk???

ok, aku pilih....

LaDy XOXO , aRnida OtHmaN & Miss Titin


Silakan buat yer ini TAG....



13 comments:

  1. ok pe baju kelawaq. matsalleh selamba je kai gi klcc heheh

    ReplyDelete
  2. hahaha great bebeh...baju kelawaq nie la yang sangat selesa akak pakai la nie..senang masuk angin semua celah..hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. baju kaftan mmg selesa...huu2,,tdow msti slesa, baru bes...hee

    ReplyDelete
  4. yeke adia.. ni baru shu tau... tp, mat salleh depa bantai jer.. xdak malu punya..hahahaha...

    ReplyDelete
  5. kak yus..ya..mmg senang angin masuk di celah2.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. ya betul tu naira.. shu ade nak dekat 10psg..hehe..

    ReplyDelete
  7. walawweih.....baju tido..baju tido..owh baju tidoK saya adalah..men bedal saja...baju kelawaq dh ta boleh di guna pakai buat semntara waktu nie....kang jenuh sofiia nak masuk dr bawah nak menyusu...ekekekeek....

    ok, nanti saya lunaskan TAG shud nie yee

    ReplyDelete
  8. hehehe...a'aa la..kak nida x leh pakai baju kelawar..kang camner sofia nak nyusu yer..hehehe....

    ReplyDelete
  9. selesa pakai kelawaq ni kan hehehe

    ReplyDelete
  10. lady...mmg selesa sgt2...kan..kan...kan..

    ReplyDelete
  11. i plak sker pki bj tidor yg jenis sua tu...lg2 klu sua pendek..selesa bangettttttt ...hi3...

    ReplyDelete
  12. baju kelawar memang best wat tido kan! akak pakai baju kelawar nie kalau time tido umah sedara mara @ umah MIL... kalau kat umah sendiri.. jeng jeng jeng.. tunggu tag dari akak nie yer.. miss purple dah tag.. utang ku masih lom selesai lagi nie! huhuhu...

    ReplyDelete
  13. Shu tag tin ye...br perasan arinii...alamak...nk kena tunjuk bj tdo la lakk...bj tdo sexy camne ek....segan aaa...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers