Friday, May 14, 2010

BUKAN INI PINTAKU..




Korang ade tengok cite ni x semalam di Astro Ria jam 9 malam? Actually aku nak khabor2 kat korang.. watak utama farid dlm cite tu kazen aku sebelah mama ... hehehe... Ferry Sri Karisma.... glamer u... mak bangga..!!! hahaha...

Kisah ni berkisarkan tentang hidup seorang lelaki lembut yang mostly banyak org x suka.. tp, nak wat camner kan... BUKAN INI PINTAKU...

Ferry ni actually dia make up artis.. & now dia dah dibeli oleh Opera Klasik.. so, dia akan berkerjasama ngan Rashid Sibir untuk makeup artis... kalau korang pasan dulu dia ade berlakon cite De Debab...

Rasa la jugak bangga..x banyak sikit pon jadi la... kasi sokongan untuk adik beradik..hehehe

Wedding aku nanti, aku nak ambik dia sebagai Pak Andam aku.. InsyaAllah.. sebab aku suka hasil kerja dia.. lain dari yg lain... so, ferry..ko luangkan masa kau tuk aku nanti yerk..


9 comments:

  1. alamak lady tak tengok malam tadi, ada ulangan tak?

    ReplyDelete
  2. mesti ade lady.. astro kan terkenal ngan "SIARAN ULANGANNYE"..hehehehe...

    ReplyDelete
  3. akak tengok cita nie semalam..layannnnnnnnnnnn sedey sob..sob..sob...ohh sedara ka?? baguih2..tapi habaq kat dia..jangan mekap cam mekap dee tue dah la..ahhahahaaha...pastikan mantop meletop taw..dia mekap nanti.. :)

    ReplyDelete
  4. sedey kan cite tu.. tp, dia kena tingkatkan mutu lakonan dia... cam ade yg xkena gak lakonan dia semalam..hahha..

    kak yus.. xkan la nak mekap cam dee tu.. shu pon xmo.. kang jadi opera cina plak..hehe..

    shu harap dia leh mekap shu nanti... tp, peluang tu cam tipis jer..sbb org kan glamer..mana de masa..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. dear..ada lagi satu tag taw...buat yer...hehehehehhe :P

    ReplyDelete
  6. tak tgkla cite ni semlm...tin tgk cite lain...

    ooo...ferry tu cousin shu ek...nnti, lehla layan cite nii..

    ReplyDelete
  7. harus lah vangga kannn biler sedara kite cam ade unsur2 glamm gitu! kalau akak pun vangga dik nonn.. hehehe...

    akak tak tengok lah malam tadi.. akak tido awall! :(

    ReplyDelete
  8. tin..yer ferry tu sepupu shu.. tgk la .. ok la best jugak...

    kak neena,
    vangga kan..heheh..
    ooo..shu tau..semalam kan akak x sihat... xpe..xpe..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers