Wednesday, February 23, 2011

Shopping & Redeem Point @ A tu Z Wedding House

Salam all,

Minggu lepas saye ade ke A tu Z Wedding House dengan kakak ipar saya Fyda... tempat orang beli barang2 perkahwinan like bunga telur, bekas hantaran, bunga2  & sebagainya... saye pon kesana atas sebab nak beli barang2 itu.. untuk sape erk???? teeeettt.. will tell u olls later k...:)

Kat Penang ni mmg sini la paling top kalau nak beli barang kawin ni...nak kata murah tu tak sgt... boley la... dulu kedai dia kecik jer..now, diorang dah buka gudang...senang nak shopping..xyah dok berhimpit2 dlm kedai...:)

Kalau korang jadi ahli..dapat la diskaun 20% bagi setiap barang..agak berbaloi la.. Kakak ipar, kawan & the latest abang saya semua pakai kad saya masa diorang shopping barang kawin dulu tuk dapat diskaun 20% & saye dapat la tambah point...:)

bebaru ni pegi, diorang suruh saya tukar kad baru... pastu point yg dulu2 kena redeem.. kalau tak redeem burn camtu ja... Point saye masa tu ade la dalam 3K++... so saye tukarkan dengan barang seperti ini.....

 pasu ni saya dapat 2 biji...1 saya kasi kat fyda... sebab dia temankan saye..hihi...

bekas potpourri ni pon saya ambik 2 biji..1 kasi Fyda..baik x saye?? hihihi...


dan gelas ni saye dapat 1 jer..xde untuk fyda..hihihihi..:p

dan ini barang yang saye beli bebaru ni kat A tu Z...

 ade apa dalam beg tu??? mana boleh tunjuk sekarang !!! nanti2 saye gtau erk...hihihihi...:p


Geram betol masuk A tu Z wedding House ni... barang dia cantik2.. gubahan bunga pon lawa2... hadoiii... kalaulah saye kaya.. saye beli A tu Z Wedding House ni... hehehe... bila nak kaya ni....



8 comments:

  1. fuyoooo...

    da dkt la ni ek....

    jeng..jeng..jeng...

    ReplyDelete
  2. pasu tu sgt cantik...utk Lisa xde ke?

    ReplyDelete
  3. Miyoko ~ fuyoooo .... jeng..jeng...

    Suria ~ cantik kan...ala...lissa nak ke??

    ReplyDelete
  4. amboi...ade seperise lg ke ni...ehehe...

    ReplyDelete
  5. oo g a to z..memang kena dengan nma dia pon kan..smua barng a smpai z ada juai...ha shu..dok prepare cket2 dah kot..dok bau nasi minyak dah ni....auwwwwwwwww....

    ReplyDelete
  6. wah sudah ada baw2 nie....lalalalalalalalala

    ReplyDelete
  7. kak ratu ~ ade kot..haha...

    kyra ~ toi tu..best tol A tu Z sekarang..

    haha.. doakan yer..nanti shu jemput kyra..:)

    ReplyDelete
  8. kak pepel~ bau2 bacang..hahaha...kamu bulan 4 ade kampung right??

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers