Friday, July 2, 2010

Beruang Biru Saya..

Semalam gi collect BLUE BEAR kat Blue Cube Jusco Seberang Perai City... Aku ambik Team Kegemaran aku.. of coz la SPAIN.... Actually, aku ni bukanlah "die hard fan" sgt ngan Spain ni... oleh kerana musim Cawan Dunia skrg ni... so, aku pon nak jugak merasa kan.. jadi aku pilihlah team Spain... x salah kan...

4749559896_3d49d90e91

ESBEARANYOL.... hye!!!!! comel x saye??? saye la kawan baru Shu.....

comel giler blue bear ni..bulu lembut.. now, bila tido mesti nak polok dia... hehe.. Qaseh pon suke blue bear ni..:-)

Bukan tu saje yg aku ade.. ni ha lagi 1...


P7022391

Spain Key Chain.... korang ade???? hahaha...

Mesti la ade kan... kecoh tol la aku ni.... ada peminat fanatik lebih daripada aku lagi.. x sekecoh aku...hahaha... mau tau.. Cik Siti Shuhadah ni propa jer lebey...hahahaha....


P/S : ni entry auto-publish tau.. sekarang ni aku sedang gigih bekerja di office... pekerja cemerlang..gemilang & terbilang x aku????


8 comments:

  1. WAHHH.. NANAK BLUE BEAR.. DULU WINA HERAN LER.. APER TU BLUE CUBE.. INGAT KEDAI APER KER... WAKAKA.. CUTE AR BEAR TU.. BEAR PURPLE TAK DER KER SIS

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaa.... cute miiutt lah blue bear tu! akak penyokong Argentina taw! hahahahaa..

    yea.. yea.. anda adelah seorang yg sangat cemerlang & terbilang!! I loikke! ;D

    ReplyDelete
  3. mana seluar untuk bear tu...takan biar bear separuh bogel gitu je.hehe

    ReplyDelete
  4. akak penyokong portugal walaupun dah kalah..ahhahahaha..skrang nak sokong sapa yang menang lak la...wakakka eh brazil la sebab dia ada KAKA...comey n hensem...

    ReplyDelete
  5. Wina: bear pupple xde la yang...biru jer..

    ReplyDelete
  6. Kak Neena: Argentina dah kena antar balik da... hehehe..

    thanks akak..:-)

    ReplyDelete
  7. Tapak kaki: Bear tu mmg xde seluar..kasi seksis skit..hehe..

    ReplyDelete
  8. Kak Yus Pupple: Portugal ngan Brasil da balik kampung la..hehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers