Thursday, July 22, 2010

BerROCK STEADY bersama Along...

Untuk ambik berkat pagi khamis yg mulia ni... Lihatlah aksi anak & mak sedara bercamwhoring sementara menunggu maktoknya sedang bersiap nak gi beli ubat kat Farmasi di area Bagan semalam..hehehe...

1st picture... diorang agak sopan......

P6021958

Roh bercamwhoring semakin meresap ke dalam badan masing2..& semakin hampir.... aksi seterusnya...

P6021963

Maksunya cuba untuk memberi aksi ROCK KAPAK.... Abang Long Farish cuba untuk ikut sign ROCK tapi x berapa nak menjadi...

P6021962

& akhirnya x menjadi jugak.... Abg Long Farish cakap... "susah la Acu.. Along x pandai nak buat"... hehehe.... makanya Acu sorang jer yang layan berROCK STEADY dalam keta....

P6021965

Sekian, terima kasih................teruskan kerja anda......


13 comments:

  1. comeI jaa si aLong nie.....geget br tau.....

    ReplyDelete
  2. seronok kan..nak buat jugak la...tapi dania tu x rock..gegirl..so harus aksi manja2 gitu...

    ReplyDelete
  3. along xrock la makcu..along rnb...heheheehhe

    ReplyDelete
  4. Shu Shinju: k....layan2....janji bahagia!!!!

    ReplyDelete
  5. hangpa berdua memang Batu.hehe

    ReplyDelete
  6. Kak nids's : x sempat geget..along geget untie nids dulu...hehe..

    Si Tedi : hidup mesti ceria tau !!!

    ReplyDelete
  7. Lissa : dania gegurl..harusla posing manje..kan..kan..

    Kak pupple : camner untie pupple tau along suke rnb ni.. actually salah.. along suke nasyid..hehe..

    ReplyDelete
  8. Azzey : layan....:)

    Tokida : thanks..:)

    Lady : Thanks yer !!

    ReplyDelete
  9. Tapak kaki : Ye yeah !!!

    Kak Neena : thanks kak neena...:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers