Thursday, July 1, 2010

Sesi memenyet telah sempurna..

Hello..hello... wazzup..wazzup...

Camner korang?? best keje?? hehe... jgn marah aku... aku sedang berenak2 dirumah ni...hehehe...

Nak story la ngan korang.. actually, semalam aku plan nak memenyetkan diri di AYAM PENYET bersama Kak Ipar aku, Fyda.. Anak sedara aku Qaseh..ngan
Sis Nida.. Tapi, sayangnya Sis Nida x dapat join...huhuhu... xpe..next time yer sis nida...I'm waiting !!!! hehehe...makanya.. aku gi ngan kak ipar aku jer la...

Sebelom sesi memenyet bermula.. pusing2 Jusco dulu.. aku dok survey nak tukar spec mata aku ni.. dah uzur sgt... dek perbuatan Farish anak sedara aku... ade ke patut dia kangkangkan spec mata aku tu.. dah x leh diselamatkan lagi... so, kena wat baru..huhuhuhu... nakal kan si Farish tu..!!!

Pusing punya pusing..xde yg bekenan dihati... aku ingt malam ni nak pi survey kat focus point plak.. harap2 jumpa yg bekenan yer..!!!

Haa...masa yg ditunggu sudah tiba... x mau byk cerita.. layanzzz jer kitaorang yg sedang MEMENYET ni......

Menu2 yg kami order...


P6302354

sudah semestinya AYAM PENYET.. Puan Fyda punya..

P6302357

LELE PENYET..ni aku punya.. Lele tu maksudnya IKAN KELI yer.. bagi yg kurang tau..hehehe...

P6302356

BAKSO WITH MEATBALL

P6302358

BLUE CORAL SHAKE..ni aku yg punya...


P6302360


NESCAFE AIS...Fyda punya.. mula dia nak order Honeydew with pineapple Shake..oleh kerana dia baru jer lepas pantang.. so, aku suggestkan x payah ok.. kang jadi pape..aku nak kena menjawap ngan laki dia....

P6302362

Jemput makan semua.....

P/S : Kak nida.. shu dah makan tuk kak nida sekali tau... ada rasa kenyang x lunch semalam?? hehehe...



11 comments:

  1. lama dah xmakan ayam penyet..pehhhhhhh terasa kepedasan cabai merah n ijo dia tue..huhhuhuhuhu...pedassssssssss meletoopppppppp sedappppppppp...

    ReplyDelete
  2. adoiiiiiii... terjojoiii bijikk mata akak tengok air biru ko dik non!! hahaha...

    ReplyDelete
  3. nampak ok je spek awak tu.. memenyet tu apa?

    ReplyDelete
  4. cnggihny seumur hidup tak penah lady minum air kaler biru hehehe

    ReplyDelete
  5. Shu: Nak Blue Coral Shake...Nakkkkkkkk jugakkkkkkk !!!!!

    ReplyDelete
  6. kak yus.. sambal dia...mmg menyengat.. meleleh air idung shu..hehehe...

    ReplyDelete
  7. hehe..kak neena.. terjojoi no....sedap kak.. sampai berebut nak habiskan dengan kak ipar..hehe..

    ReplyDelete
  8. mr.tapak kaki... ok awk ckp... x nampak senget ke.. bingkai tu kalau shu tunduk.. leh jatuh tu..

    memenyet tu mcm menyental la..hahaha...

    ReplyDelete
  9. Lady..yeke.. shu pon 1st time minum air biru tu..hehehe...

    ReplyDelete
  10. Azzey..nak erk..meh la sini..shu belanja..hehehe...

    ReplyDelete
  11. hahahha...meleleh air lior nie haa.....tap..tap...ekekkekek
    uiii patotlaa kenYang jaa arituh...sampai takMo lunch...BTW thanks sudi ajak akak...nanti kita p len k......tau

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers