Sunday, July 11, 2010

Cawan Dunia Sampai Suda Ke Penghujungnya....

Korang mesti x sabar tunggu detik 2.30 pagi ni kan.... agak2 sape yg menang yer????
Aku x kisah Spain @ Belanda yang menang... yang akan kisah Si Sotong Paul & Si Burung Mani...hahaha... alamat kena sembelih la dua2 ekor tu....

Esok juga mesti ramai yg masuk opis lambat & klinik2 mesti income masyukkk.....sebab ramai yg akan amik MC..hahahaha....

Pada korang2 yg tunggu bola 2.30 pagi ni..selamat la yer... jangan ade yg gaduh2 plak bila team masing2 x menang.... huhuhuhu....

Pada team yang kalah nanti.. Abg Farish nak kasi ni.......
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

P6172090-1
booooooooo......hehehehe...jangan marah aaaaa......




13 comments:

  1. Salam...camner nak wat huruf ngikut2 kita tu erk? hehe...unik..ajaq la..plis..

    Spain menang... :)

    ReplyDelete
  2. alamak.. lady tak follow sangat tapi bila nak final ni nak jugak tahu mana yg menang agaknya nanti kan..

    ReplyDelete
  3. Shu: finally....Spain mng juga....

    ReplyDelete
  4. sedihnya belanda kalah..wa sokong belanda..raser nak MC je ari nie coz sedang sedih huhuhuhuuh

    ReplyDelete
  5. slm kenal dear....tak pasal sutun jadi mangsa...kiutlah ur son hehe

    ReplyDelete
  6. enjoy gile tengok game semalam.. macam layan tengok cite kuch kuch hota hai.hahaha

    ReplyDelete
  7. cik shinju:bagi ym..kang shu ajar..senang skit kan...

    ReplyDelete
  8. Azzey: yer... x rugi shu sokong spain dari awal..hehe...

    ReplyDelete
  9. sahromnasrudin: sian awak.. amik mc.. jgn x amik... berkurung 1 minggu menanggung kekalahan..hehehe... gurau jer...

    ReplyDelete
  10. Posh: sian sutun tu kan... anyway tu anak sedara shu...hehehe... cute kan dia.. tp, noty giler..huhu...

    ReplyDelete
  11. Tapak Kaki: iniesta 116 bf baru shu... hehehe....

    ReplyDelete
  12. gara2 tengok bola la..semalam letih kat opis..heheheheheh

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers