Friday, April 19, 2013

Jalan2 Taiping With My ♥

As Salam...

Minggu lepas Hubby bawak kite jalan2 ke Taiping...Oleh kerana Hanimoon kami terpaksa dibatalkan oleh sebab mak tak berapa sihat...

So, Hubby gantikan ke Taiping... tapi, ini just jalan2..not hanimoon ok... hanimoon nanti Wifey claim lain hari..hehehe...

On the way ke Taping dalam keta... hubby yg drive... selalu kita yg drive..now hubby dah teror bawak keta kita bagi dia bawak... tapi boring tunggu nak sampai..sbb selalu kite yg drive kan...takde keje ni la jadinya...hehe...




1st kami gi masuk Zoo Taiping dulu... hubby kite kan pencinta haiwan..haruslah singgah sini...



 singa..yg belakng yer..bukan yg depan tu..hihi.. time ni dia tgh gaduh ngan kawan dia.. punya kuat suara dia...




 comelkan rimau ni... tgh mandi tu..hehe..







Lepas tu kami jalan2 kat taman tasik taiping... cantik pemandangan dia..hijauuuu jer....









itu saja nak story.... k..babai...:)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

  1. Sm la dgn akak...hr tu pon jln2 1st paling jauh kt tepeng....tu pon sbb br abes exam...klau tidak msti x p jln2 mn pon...

    ReplyDelete
  2. jenjalan dgn lurve erk..bestla...
    p mane2 pn tak kisah kan..hehe

    ReplyDelete
  3. salam kenal..

    wahh...bestnya pi zoo..aritu saya plan nak ke zoo taiping jugak..sekali en.hubby kena keje plak..huhu..

    anyway..saya follow blog ni yer..jemput singgah blog saya juga..:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers