Friday, April 19, 2013

Jalan2 Taiping With My ♥

As Salam...

Minggu lepas Hubby bawak kite jalan2 ke Taiping...Oleh kerana Hanimoon kami terpaksa dibatalkan oleh sebab mak tak berapa sihat...

So, Hubby gantikan ke Taiping... tapi, ini just jalan2..not hanimoon ok... hanimoon nanti Wifey claim lain hari..hehehe...

On the way ke Taping dalam keta... hubby yg drive... selalu kita yg drive..now hubby dah teror bawak keta kita bagi dia bawak... tapi boring tunggu nak sampai..sbb selalu kite yg drive kan...takde keje ni la jadinya...hehe...




1st kami gi masuk Zoo Taiping dulu... hubby kite kan pencinta haiwan..haruslah singgah sini...



 singa..yg belakng yer..bukan yg depan tu..hihi.. time ni dia tgh gaduh ngan kawan dia.. punya kuat suara dia...




 comelkan rimau ni... tgh mandi tu..hehe..







Lepas tu kami jalan2 kat taman tasik taiping... cantik pemandangan dia..hijauuuu jer....









itu saja nak story.... k..babai...:)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Thursday, April 18, 2013

Keek : Meh Follow Kite !!!

As Salam...

Hai !! korang ade keek tak? meh la follow kite..hehehe...

1 of my Keek Video..




Alhamdulillah!!! Dah dekat sebulan majlis ada lg rezeki kami... kali ni dari kawan2 di HQ office... terharu sgt!!! TQ gurlsss... !!! ♥




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, April 15, 2013

More Pix From My OP Nuzul Taufiq !!!!

Luv this picture....

and this....



ada banyak lagi.. sampai xtau tunjuk yang mana dulu...tengok yang ni dulu jer la yer...:)






En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Wednesday, April 10, 2013

Baru Dapat 1 Gambar Outdoor From My OP (NuzulTaufiqArt Photography) !!!

Salam...

Korang yang belom kawin tu rugi besar kalau tak hire NuzulTaufik as Your Officially Photographer... sangat2 memuaskan... super ohsem & yang penting sangat2 friendly... itu yang kita nak....

amacam???? nice tak?? tak sabar nak tunggu pic yang lain2...hehehe...





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, April 9, 2013

Al-Fatihah

Salam...

Masih belum berkesempatan nak review pasal majlis resepsi.. bukan tuk menunjuk2.. tapi, tuk kenangan... mana tau esok leh tunjuk kat anak cucu cicit....

27mac 2013, tiga hari selepas majlis... tok kepada hubby di perlis telah dijemput Illahi... masa majlis nampak dia sihat jer.. tak sangka dia dah takde.. tapi tu semua janji Allah... setiap yang hidup pasti akan mati...

Maklang cite..patut la dia nangis2 nak dtg majlis kami.. rupanya ade sebab... maklang mulanya taknak bawa sebab jauh... pastu tok berkerusi roda plak... takot dia letih...sian dia...

tapi, kami rasa bersyukur sebab dia dapat tengok cucu dia naik pelamin...

 arwah tok yang berkerusi roda tu....


Semoga Allah mencucuri keatas roh Tok Misah... Amin....


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, April 8, 2013

Saya Rindu MAK !!!!!

Hari genap sebulan mak terlantar sakit tak boleh berjalan....

MAK !!! walau apa pon yg terjadi..adah doakan mak tabah.. Allah nak duga mak sebab ALLAH sayangkan MAK.. 

Saya rindu nak bergossip dengan MAK...
Saya rindu nak pegi shopping dengan MAK...
saya rindu nak kena berletiaq dengan MAK...
Saya rindu masakan MAK...
Saya rindu semuanya tentang MAK....



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Wednesday, April 3, 2013

Alhamdulillah !! Majlis Resepsi Dah Selesai...

Salam...

Alhamdulillah...semua dah selesai... lega sgt... nanti free2 saya share cite majlis sanding saya yer...

Doakan kami bahagia sampai SYURGA... Amin...






En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers