Tuesday, February 9, 2010

FARHAIN SPA & BEAUTY CENTRE

Salam... Hye semua...

Entry kali ni.. mood relax.......:-)

Aku nak cerita pasal kecantikan.. Oleh sebab kak ipar aku baru buka spa & beauty centre...so..aku ngan rasa cewinya nk story kat korang la..apa yg aku dah buat..

Last weekend, 1 hari aku dok kat spa... manjakan diri wat treatment... semua pakej aku hentam..hehehe..

First..aku wat rawatan buang resdung.. seumur hidup aku, aku x pernah nak wat rawatan resdung ni.. rasa lega la skit.. pas wat rawatan resdung.. pegi ke Facial treatment plak.. aku ni mmg suka kalau org main2 muka aku.. dengan x sampai seminit aku lali jer..hehehe.. tambah plak yg wat tu very the professional.. lagi la...

Then, pas tu aku wat sauna... mmg berbaloi la bagi aku yang banyak lemak ni... masuk dlm 20 min.. x boleh tahan beb.. panas.. tapi peluh..mcm aku lari 50km jer..hehehehe...

Haaa.. ni part yg paling aku suka... pedicure... mmg syiok.. pas treatment tu.. kaki aku ni.. halus mulus ..lembut bak sutera..hehehe..suke sgt... kuku kaki aku ni.. jangan cakap la..kalah kak nita..hehehehe...

This weekend..aku ingt nak wat massage plak..eeee.. x sabarnya aku...hehehe..

Pada korang yg dok area butterworth tu @ yg tercari2 nak wat segala apa jenis treatment.. sila2 lah ke FARHAIN SPA & BEAUTY CENTRE, kat bagan ajam (area Pantai Bersih)..or call Ms.Noraini @ 0164193010



**ni la tauke spa..Puan Noraini.. cun x??**

5 comments:

  1. i kat kl.. suka spa tapi jauh la pulak spa ni huhu...

    ReplyDelete
  2. lady of leisure>>> sama la kite.. suka spa.. bila dah de peluang..ape lagi..yer la kan jauh la plak.. xpe..bagi sokongan dr jauh jer..hehehe..

    kak noris>>> kite cun lagi?? aduyai... bila free? t nak belanja akak makan..hehehe..

    ReplyDelete
  3. uishhh...lagi cun....banyak.....nak belanja?...buleh je kalau bab2 makan ni.....no problem...bile tu????

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers