Friday, February 19, 2010

TUMPANG UPDATES...

Salam.. Hi.. How r U...

Agak lama aku x update blog aku kan.. lately ni bz ngan keje skit.. pas2..badan plak x berapa nak sihat.. pinggang aku ni sakit sgt.. pasai apa xtau.. x penah2 sakit pinggang.. 2 hari lepas.. bagun tido nak tegak badan x boleh.. gi klinik ambik ubat..dengan cepat makan ubat pagi.. petang pinggang aku dah baik..hehehe...dapat MC 1 hari... peluang yg ada digunakan sebaik mungkin..hehehe...

Cuti CNY baru ni.. aku x kemana pon... pusing2 rumah jer..hahaha..ada pon tgk wayang dengan "MyMusang Berjanggut"...En. Fairuz.. kami tgk cite "LU PIKIR LA SENDIRI DE MOVIE" & "THE WORLFMAN"... ok la cite2 tu.. not bad.. the rest x pi mana.. dok umah..pastu ulang alik spa kak ipaq aku...

Nak cite kat korang.. cuti CNY baru ni..gi dinner kat 1 tempat makan ni.. makanan dia ok.. sedap gak.. dekat bayan lepas.. turun2 jambatan P.Pinang tu... Abang aku
no.2 nak belanja.. apa lagi.. serbu ramai2.. padahal x ramai pon..abg no.1 aku xde penang.. gi bercuti kat Pulau Kapas.. abg no.3 aku kena kerja.. jadi yg p.. aku, mak abah,fyda, farish, abg zaki ngan wife dia k.lisa jer..

Sampai jer kat situ..aku nampak 1 port yg canteeekk punya untuk kami lepak.. meja atas pokok.. aku dengan sepantas kilat p parking kat situ.. jadi jakun la kejap... abik gambaq mcm pelancong..padahal org penang gak.. hehehe... so layan la pic dibawah yer...


**nurul garden "selera dalam taman"**








**sementara tunggu order sampai.. cam biasa la.. kegemaranku.."bercapture"**


**kakak iparku..kak lisa**


**antara menu kami malam tu..**


**ni saje capture dok melahap..sedap sgt kot.. ish.. bakal mak mentua tgk..comfirm...wakakakkaka..**

Yang pasti malam tu aku macam ulaq sawa batek..hahahahaha..balik rumah terus cari katil..lena diulit intan..hehehehe...

Jumpa lagi beb...da....

No comments:

Post a Comment

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers