Friday, February 5, 2010

SERONOK KE ANAK PEREMPUAN SORANG.. YG BONGSU PLAK TU...???

Entry kali ni sedey skit.. aku xtau nak luahkan pada siapa sebenarnya..bukan x percaya.. tapi rasa malu kot... sampai sekarang aku belum jumpa lagi someone yang boleh dengar & bagi semangat utk aku.. ade tu mmg ade.. tapi... entahlah.. susah nak cakap sebenarnya.. So, aku wat keputusan meluahkan perasaan aku kat sini.. semua orang leh dengar kan...puas hati..

Banyak orang kata seronok jadi anak perempuan sorang..yg bongsu plak tu.. best tu mmg la best.. ape yg kita nak dapat.. (tp, tu dulu la.. masa kanak2 ribena).. tp, skrg x dah.. nak ape kena cari sendiri kot..

Ada abang ramai memang bagus..boleh defend kite.. tp, x bagus pon ada.. kalau ade masalah nak cite kat abg2.. ala.. macam x ngam jer.. kadang2 aku rasa aku nak sgt kakak @ adik perempuan.. kalau de masalah boleh cite kat dia.. or nak buli pon ok gak..hehehe..

Actually apa masalah aku sebenarnya ni???? mcm2 la beb.. aku pon xtau nak mulakan camner cite aku ni...
Tapi..aku nak tanya korang 1 benda.. "Apa perasaan korang bila apa yang kita buat yakni sesuatu yg baik tp, x dihargai.." bukan nak mengungkit..at least berilah penghargaan..sejuk skit rasa hati ni kan...
Aku rasa tu lah problem aku sekarang... yeke? aduyaiii... ape ni shuhadah... ape yg ko nak gtau sebenarnye ni... !!!!..

Kadang2 aku rasa cam nk lari jauh skit.. kurang2 1-2 week... release tension.. bagi sejuk skit... pastu balik dengan semangat yang baru.. tp, x boleh....:-(

Camner ni.. aku buntu & x tahu nak wat camner... huhuhuhu... tolongggggg....!!!!

2 comments:

  1. sedih sangat jek bunyik nya...bukan dah ada cik abg ka? so kongsi la citer ngan si dia....yang pasti memahami dan blh sedia dengaq luahan kita...kengkwan pun blh gak....tapi kena make sure la kwn tu yg betui2 pendengar setia....

    ReplyDelete
  2. bukan semua blh dikongsi ngan cik abg.. nak2 plak.. x jadi laki aku lg..hehehe..anyway..thanks kak noris.. skrg dah cool skit.. :-)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers