Wednesday, February 24, 2010

KESIAN DIA... :-((

Semalam, pas balik keje aku terus naik bilik.. rasa malas nk tengok tv.. macam nak tido awal jer.. sambil dok update picture kat notebook aku.. perut ni rasa lapaq la plak.. mama x masak hari ni..Selalunya ade la serpihan2 roti or whatsoever yg boleh aku jamak mlm tu..punggah punya punggah apa pon xdak..

Aku >>> mama, lapaqla.. jom kuaq mkn..

Mama >>> malasla..mama nak tido awal malam ni..

Abah aku kat masjid.. last aku msg En.Fairuz...

Aku >>> Fairuz, jom teman syg makan mlm ni...

En.Fairuz >>> Jom.. nak makan katner?

Aku dengan rasa seronoknya cepat2 bangun dr katil nak gi mandi...
Keluar pada bilik mandi, 1 msg masuk dari kak Anie...

"ABG IZAL MASUK BAGAN SPECIALIST"

Dengan pantas aku reply.."KENAPE??"

"DEMAM PANAS"

Maka, dinner dengan en.Fairuz di cancellkan...

Mama yang nak tido awal mulanya tadi terpaksa melupakan hasratnya itu...

So, kami pon pi la Bagan Specialist Centre..

Rupanya malam sebelumnya tu, abg Faizal pi dinner kawan dia kawin... Pi pekena Kambing Bakaq.. entah banyak mana di boh xtau la.. sampai hangat 1 badan.. tambah pulak sekarang ni dok musim kemarau...

So, kena la tahan masuk wad.. tambah ayaq...

Petang ni, aku nak pi melawat dia.. bawa buah.... hehehe.. sure dia sayang aku punya..kalau aku wat camtu..(mcm la selama ni dia x syg aku)..hehehe...

Sama2la kita doakan semoga abg aku "MUHAMMAD FAIZAL ZAINOL" cepat sembuh.. & prepare yr horse for bikers week @ phuket...(tu pon klu wife dia bagi pi...hehehe..)


**semoga abg cepat sembuh yer**

2 comments:

  1. thanks lady.. smlm gi jengok dia kat sepital.. tempeture masih tinggi... kesian kat dia...huhuhu..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers