Thursday, December 16, 2010

Kali Ni Betul-Betul.....

Salam semua...


Agak lama saye x bersiaran kan... kalau bersiaran pon ayat adalah tersangatlah ringkas.... hihihi...

demam saye dah kebah...cuma batuk & selsema x berapa nak ok lagi..thanks pada korang yg concern..sayang korang ketat2...:)

ni pon xleh nak panjang2 k.. rasanye ayat adalah seringkas2nye jugak...

bukan ape.. nak gtau korang ni.. semalam kan.... saye kan.... tido kan....pastu kan.... saye kan...mimpi kan.... kena kan... patuk kan...dengan kan... ular kan... hihihihihi....

Sebelom ni ade gak mimpi2 pasal ular ni.. tp, xde la kena patuk pon... tp, semalam mmg comfirm..ular tu patuk saye kat tangan....hahahaha...apakah????

kadang2 mimpi ni xleh nak percaya sgt kan.... apa2 pon.. tunggu & lihat sajalah.... hihihi...

k lah u ollss... hari ni banyak shipment nak kuar... saye agak BZ jugak la... nanti bila dah free.. kite story mory lagi k....tata...titi...tutu...

18 comments:

  1. Shu Shinju: ada yg nak dtg minang tu...heh3...

    ReplyDelete
  2. ohh....itu macam ka..patut la mlm tadi lisa mimpi makan nasi minyak..huhu

    ReplyDelete
  3. wah patut la..dah ada bau2an nie....nasi minyak..yeyyeyeyeye...

    ReplyDelete
  4. OK KAN BUAT KAN KERJA KAN SAT NI KAN BOS KAN MARAH KAN.. .ahahhaha

    terbelit lidah dah wina nie.. ahhaah

    ohoiiiiiiiiiiiii saper patok kamo ni ohoiiiiiiiiiiiiii senyum lah senyumlah ahai cik mek molek

    tngok wina yg tak betoi nie.. ahahha.. patok ular maksudnya ada orang masuk MEMINANG.. ohoiiiiiiiiiii nasi minyak la kita ohoiiiiiiiii

    Ahahaha

    ReplyDelete
  5. mmmmm..tau..tauu...

    ooooo.....diam2 je ek...

    semlm kan...titin kannn...tgk kannn..cite kaannn...ular byk2 tu kt tv...hehhe.....
    (takdak kaitan punnn)

    tp, takdelak nk mimpi ular...huhu...

    ReplyDelete
  6. ehem ehem...
    tak lama lagi ler tu... hehehee

    ReplyDelete
  7. Ustaz yg aku kenal, pengamal ilmu perubatan islam, kata kalau kene patuk ular, ada org hantar ilmu kat org yg mimpi tu... tak pasti la betul ke tak....

    ReplyDelete
  8. Shu...

    yun nak p Nilai 3 ptg ni..
    nak beli kain wat baju kurung..
    x lama lg Pakcik Zainol nak wat kenduri..Anak bongsu dia dah mimpi kena patuk ular tu.. :)

    ReplyDelete
  9. azzey ~ yeke?? hihi..

    Suria ~ ohh..kamu mimpi makan nasi minyak..baby teringin kot tu...hihi..

    ReplyDelete
  10. kak purple~ ade bau ka?? umha sebelah kot masak nasik minyah..hihi..

    Wina ~ ahaha..kamu ni lawak la...hihi..

    ReplyDelete
  11. miyoko ~ ular dah xnak masuk lam mimpi tin sebab ade penunggu dok standy..hihi...sapekah penunggu itu????

    Iena ~ yeke kak??? ntah ler...

    ReplyDelete
  12. Faiz ~ yeke dear??? uiii takot tu... minta dujauhkan.. nauzubillah...

    Cik shinju ~ wah.. gi nilai 3..jgn lupa tuk shu sekali.. hihi..
    pak non cakap..jgn risau..nanti pak non kirim kad jemputan yer..hihi..

    ReplyDelete
  13. posh ~ mari memBZkan diri..hihihi..

    ReplyDelete
  14. kena patuk ular??? ayokkk..... hehe.. saje gurau..

    nice blog..salam kenal..

    ReplyDelete
  15. kena tengok jugak ular apa yang patok shu tu.. lain jenis ular, lain maksudnya.haha..

    ReplyDelete
  16. ha jeng jeng....ada makna tu...suka sukaaaaaaaa

    ReplyDelete
  17. wahh ade nasik myk bakal menyusul ka??amin...heheh bez2 nasik myk..ari tu xpueh mkn kt umh wina..nak lagi..manyak2 kismis ek..heheh

    bile la eddie ni nak mimpi ular lak ni..heheh dah try tgk cite sai ular kt animal planet tp mlm tu xmimpi gak!!heheh

    ehh ade gmbr shud la kt blog haidi ni..meh2 jemput...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers