Saturday, March 23, 2013

JEMPUTAN KE MAJLIS RESEPSI FAIRUZ & SHUHADAH

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh...

Dengan penuh rasa kesyukuran & dengan izin Allah S.W.T, kami sekeluarga menjemput anda ke Majlis Resepsi SHUHADAH  & FAIRUZ bertempat di :-

DEWAN SERBAGUNA TAPAK EXPO SEBERANG JAYA, 
SEBERANG PERAI, 
PULAU PINANG. 


pada : 24 March 2013 (Ahad) 


Semoga dengan kehadiran anda dapat menyerikan lagi majlis kami...

Doakan majlis berjalan lancar & mendapat rahmat dari Allah S.W.T.. Amin...

Terima kasih...

p/s : Sila tinggalkan alamat @ emailkan alamat anda ke ctshuhadah@yahoo.com jika anda inginkan kad..





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Thursday, March 14, 2013

Takdak Rasa !!!

Taktau nak rasa apa skrg ni... 10 hari lagi nak majlis... tp, mak still kat hospital... 

Tak seronoknyaaa.... bagi aku majlis takkan bermakna apa kalau org yang paling penting dlm hidup aku takdak disisi....:(



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Wednesday, March 13, 2013

Dugaan Beberapa Hari Lagi Sebelum Majlis...

Apa perasaan anda apabila tinggal beberapa hari lagi nak majlis.. mak kena tahan ward...  ohhh..besar dugaan ni... tapi apa pon aku harus redho... mungkin ada hikmah yang tersembunyi....

nak2 pulak semua persiapan aku ngan mak ja yang banyak uruskan... mak tulang belakang aku.. bila mak sakit..semua tergendala... semangat pon dah tak berkobar2...

Mak.. mak kena kuat.. ikot cakap doktor.. mudah2an mak sembuh sebelum majlis nanti...

 Mak kena tambah darah...

 cepat sembuh mak... adah perlukan mak !!!

Aku adalah Insan yang Terpilih Untuk Menerima Ujian DariMU Ya Allah... Aku Pasti Ada Hikmah Dengan Apa Yang Terjadi....


Lagi satu.... Bukan Senang Nak Puaskan Hati Semua Orang... ada jer yang tak kena.. sabar jer la kan... tak rugi kita beralah... :(





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, March 11, 2013

Mak Admitted !!!!

Lagi 2 minggu nak majlis.. semalam mak kena tahan wad... darah mak masuk kuman...air kencing kotor...

masa abah call  ada kat perlis..balik kampung hubby..terus tak senang hati... pecut laju gak kat highway..harap2 xde speed trap...

kesian mak... :(


 doakan mak shu cepat sembuh yer...



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Friday, March 8, 2013

16 Hari Lagi Ke Majlis Resepsi Kami !!!!

Tak sabar nak tunggu majlis resepsi....

 Mak Abah sibuk dok memanggil... bila dah settle semua rasa legaaaaaaaaa sangat2...

Pastu baru senang hati nak gi hanimoon...hehehehe...

 Jemput datang yer.... 



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, March 5, 2013

TEASER ~ Baju Sanding Saya Nanti

Baru2 ni gi bridal... nak test baju sanding... hati ni xtau nak habaq lagu mana... takot sgt.. takot baju sanding terkecik..kalo terbesar ok lagi kot..kalo terkecik hazab la... hihihi...

Alhamdulillah... test baju muat ngan badan..cuma kain terbesar.. sib baik terbesar..hihi...boleh alter...

Suka la kain meleret2 tu.....

versi BLUE...tapi, bukan blue colour yer baju sanding ai.. hihihi.. nak tgk full version kena dtg majlis la 24 March ni... hihihi...



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Friday, March 1, 2013

Apabila Miss. P Datang Tepat Pada Waktunya..

Assalamualaikum semua...

Lamanya tak updates blog.. pemalas lipas sgt..hihihi...

Saja nak berkongsi cerita ni... sebelum kawen.. period saya memang gelong..ikot suka hati dia ja bila dia nak mai..bila dia xnak mai... biasa la bila belum kawen ni x ambik kisah sgt...

Ia mnjadi satu masalah BESAR bagi ku apabila telah menikah...hahahaha....

After beberapa hari nikah..dlm 27jan..miss.P datang... tp, dia xnak berhenti sampai ke hari yang ke-14.. fuhhh... memang risau plus kesian kat hubby..ahakss... then, kitaorang gi klinik mintak nasihat doktor.... bila dah sembang pom pang pom pang ngan doktor.. dia suruh tunggu sampai hari yang ke-16, kalau period still dtg... dtg mai jumpa dia balik...

Alkisahnya... pada hari yang ke-16, tak pegi pon jumpa doktor.. kami ke farmasi dulu mintak khidmat nasihat lagi... then, akak tu rekemen suruh makan EPO... lepas tu dia soh makan Norculut untuk stopkan period..dlm 2 hari camtu... 11feb x salah... period pon berhenti...

Pada 21 Feb baru ni... miss.P dtg balik... tapi, satu kejadian yg sgt2 mencuakkan aku... pada hari ke-3 period dtg tersangatlah banyak kuantitinya... bayangkan lah..setiap setengah jam gi tukar.. pakai plak yg overnight punya... satu malam tu.. darah turun mencurah2 sampai bocor..serupa orang keguguran..haha..(sebijik mcm dlm tv yang org berlakon keguguran tu)... sebelum ni tak pernah2 senggugut... kali ni senggugut... tersangat lah sakit... sampai MC la.. ambik ubat kat klinik.. then tanya doktor..normal ka period dtg banyak sampai camtu... doktor tu cakap normal... ok lega skit....

Semalam... adalah hari yang ke-8 period... dalam hati risau takot dia tak berhenti mcm bulan lepas... elok ja masuk hari ke-8, darah dah xde.. clean & clear... rasa syukur sebab aku rasa period aku kembali normal agaknya... Adakah sebab aku makan EPO???

Sapa2 yang ariff cer bagi pendapat skit...

Harap period kembali normal selepas ni & seterusnya...Amin... 






En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers