Monday, November 30, 2009

SALAM AIDILADHA 1430H.. PART 1

Salam semua...

Arinie rasa malas jer nk mai keje..biasa la cuti panjang..
So, ari nie.. aku nak story pasal raya baru2 ni.. segalanya berjalan very smooth.. best jer...

::Raya pertama..::

Dok umah jer... makan..makan..& makan.. hehehehe...
Aku ngan mama.. wat Nasi Tomato+Ayam masak rose+Kurma Daging+Nasi Impit+Kuah Kacang..
lupa la nak snap pic...:-(

::Raya kedua::

Wat Mee Kuah.. Abah dapat daging & tulang korban banyak.. so.. tunggu lagi.. bedal la... hehehe..
Pastu..petangnya..aku gi kenduri umah fairuz & Syu Sawami..
aku nak cite ni.. gi rumah fairuz..alahai.. malu giler beb.. biasa la kan.. (bagi yg paham jer).. tp, aku cuba beranikan diri.. sib baik ada ina & kaum kerabatnya.. xde la malu sgt.. hehehehe... thanks ina.. walaupon....



*Ina 2 dari kiri*

lepas pada tu.. aku shut terus gi umah syu sawami.. berkobar2 dlm hati nk gi umah dia.. rindu la katakan.. aku ngan ecah jer yg gi.. pini x dpt join sekali.. ada hal katanya..:-(
Walaupun begitu.. perjumpaan kami mmg best giler.. bila lagi la dpt jumpa lagi camni..








::Raya Ketiga::

Aku n family gi beraya kat umah maktok, tg.bunga... sambil2 tu kami short picnic kat pantai batu ferigghi.. cuaca cantik jer.. best giler...





*abgku ngan isteri kesayangannya*



*aksi Tasya.. duyung naik ke darat*



*peace yoo!!*



*with harith..anak sedara yg sulung*

mak lepak kat umah tok ja.. dia xnak ikut..abah time tu kat atas..pekena laksa kot..hehehehe..

So sampai sini dulu.. jumpa lagi di next blog..insyaAllah.. daaaa..........

Wednesday, November 25, 2009

SALAM AIDILADHA 1430H..

Kejap jer.. dah nak raya haji.. rasa cam baru jer aku sambut aidilfitri.. cepat betul masa berlalu...

cuti raya aidiladha ni.. aku kena atur jadual aku cantikkkk punya.. sbb, byk agenda.. 1st.. sudah semestinya aku ditugaskan utk memasak dirumah.. sbb mama aku pon x berapa nak sihat kan.. 2nd.. byk kenduri nak kena attend.. umah fairuz.. wajib kena pegi tu..hehehe.. (lu pikir la sendiri)..pastu rumah Shu lagi.. dia wat kekah (betul ke aku spell ni) utk baby Tisya... dah lama sgt x jumpa ngan dia.. 1st time ni nak tgk anak dia.. dah masuk 9 bulan dah.. & lain2 kenduri yg wajib pergi... biasa la kan.. kita kena gi kenduri org jemput..kalau x nanti kenduri kita..sape pun x dtg.. x ke susah camtu... eh... dah melalut plak aku ni.. hehehe..i'm sorry...

yg pasti aku x sabar nak tunggu cuti raya ni... hehehe..

pada semua yang mengenaliku... ku ucapkan
"SELAMAT MENYAMBUT AIDILADHA YANG BAKAL MENJELMA"...



IBADAT HAJI...TELAH TIBA LAGI...MENUNAIKAN IBADAT PANGGILAN BAITULLAH...

Thursday, November 19, 2009

STARS OF MY LIFE...



Thursday, November 12, 2009

ALAMAK TERLUPA PLAK !!!!!

Disini... saya Siti Shuhadah Zainol ingin memohon maaf pada kawan2ku yg telah mengWISH hari lahirku semalam... tq so much k... lupa pulak nak masukkan kat previous entry... sorry erk!!! terlampau gembira sampai lupa kat hampa... sorry erk... pada kawan2 ku yg sms & call.tq..tq..tq...pada kak wan yg belanja makan tghari tadi... tq..toce..toce..
I LOVE U ALL LAH>>> FRIEND FOREVER>>> muaaaahhhh...

Tuesday, November 10, 2009

REUNION KENGKAWAN...

Sabtu lepas, 7Nov.. aku gi melawat noraini yang baru saja melahirkan 1st baby boy... actually dia bersalin 14Oct lg... sebab dia berpantang 2minggu kat umah mak mentua dia kat aloq staq.. maka, x bleh la kami nk nengok dia...tunggu dia balik penang baru dpt melawat dia.. so last week.. kami gi la beramai2 kat rumah dia di lahaq kepaq.. (utaqa spelling)... masing2 bawa anak.. seronok dapat jumpa sekali sekala camni... ikatan ukhwah x putus kan... so... layan la pic2 yang telah disediakan....enjoy......!!!!




tgk...semua pegang anak masing2... aku ngan anak aku gak... tasya...(anak sedara lah..)





aku & jannah




aku & azwa..




with nurin yg comey lote....




Ini lah Iqbal.. anak Noraini....




Inilah ibu yang sedang berpantang....


Itu saja wat kali ni... jumpa lagi...

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!!


Esok, 11November.. adalah hari lahirku yg ke 25... terasa begitu cepat masa berlalu... dah tua beb...tapi, aku harap.. hidupku selepas ni akan lebih baik dari hari2 yg lalu... i want to be better than before... aku harap esok akan menjanjikan sesuatu yang menarik & takkan ku lupakan sampai bila2.. insyaAllah....


Terima kasih kepada Mak & Abah kerana telah membesar & mendidikku menjadi insan yang berguna...



Jasamu berdua akan ku kenang sampai bila2....





HAPPY BIRTHDAY TO ME.....SITI SHUHADAH!!!!!!










This Is The Real >>>>>> Shuhadah <<<<<<

Ini adalah kali pertama aku memulakan hidup aku sebagai blogger... bila aku melihat blog rakan-rakanku, minat aku untuk menulis semakin menjadi-jadi...dengan ini aku akan berkongsi kisah suka duka hidupku dengan kalian semua... untuk permulaan tidak ada apa2 story dapat kita berkongsi bersama... harap aku tidak kering idea untuk berkongsi cerita dengan anda semua...

Jumpa lagi di next entry...

Salam...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers