Friday, October 8, 2010

Contest Senyuman Maneh!

Fuhhh..mmg dah lama x menjoinkan diri ngan contest2 ni...Tetiba saye telah di TAG oleh NeenaAnuar the gorgeous lady... Thanks yer kakak ku sayang.... :-)

Jom menambah kawan & mencuba nasib.... hihihi...




Contest ini dianjurkan oleh.... Gadis Kampung Separa Bandar...senyum mau maneh..:-)

Syarat-syarat Pertandingan!

~ Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar

~ Mesti buat N3 pasal contest ni.

~ Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.

~ Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.

~ Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.

~ Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.

~ Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.

~ Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.

~ Hadiah adalah topup bernilai RM30.

~ Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun anda.

So, let's check it out.... ada maneh x senyuman saye dibawah ni.....heeeeee....

P8152874-2

ada maneh x???? idok la sangat kan.... comel je kot..hahahaha...(perasannye saye)...

Kalah menang adat pertandingan... ape yg penting... saye dapat kawan baru lagi..yeahh!!!!

Saye nak TAG Puan Nida , princess miyoko & Suria Amanda... sila la ambik yer..


Lov u olls bebeh !!!!


7 comments:

  1. memang maneh n sweet......gud luck dear..

    ReplyDelete
  2. amboi2 dear.. sangatlah manis.. cam teh ais kemarin i minom.. ahhaa.. sure2 leh menang nie.. wahahhaha.. good luck

    ReplyDelete
  3. sah-sah shu boleh menang.. i bet.hehe

    ReplyDelete
  4. akak suke tengok shu senyumm.. comeii jerk! :D good luck dearr..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers