Thursday, October 28, 2010

Saye da 6 bulan ok !!!!!

Hello uncle2 & untie2 semua.... Qaseh dtg lg ni...hihi...

Lama kan Qaseh x enterprem.... ha... ni qaseh nak updates pasal qaseh ni... baru2 ni...Qaseh dtg jumpa acu... mama & papa cakap... Acu rindu cangat kat Qaseh.. so, Qaseh ajakla mama & papa dtg jumpa acu... sian acu..demam x kebah2... xkan pasal rindu kat Qaseh kot... ishh... entah2 acu rindu kat pakcu x...hihihihi... nakalnye Qaseh ni..hihihihi...

Now kan... Qaseh dah pandai macam2... Qaseh da pandai duduk dalam walker...

PA230822

walker abang long dulu... now dpt kat Qaseh..pas ni..tuk adik Qaseh plak..hihihi...

PA230821
muka qaseh baru bangun tido..hihi...

Qaseh pon skrg da pandai mamam nestum... tp, Qaseh lagi suka minum susu mama... qaseh x suka minum susu lembooo... & qaseh pon x suka nak gongong botol... sebab tu acu cakap.. susah la camni... xleh nak bawa qaseh tido ngan acu... ermm.... ape leh wat kan... susu ibu mengatasi segalanya..hihihi...

Haa... Qaseh da tumbuh gigi tau... dah 2 batang gigi..hihi... & Qaseh sedang giat gigit sape2 yg dekat ngan Qaseh...hahaha....watch out ok !!!! ;p

PA250861

see..nampak x gigi qaseh...

Acu cakap... Qaseh ni demand tau... x suka org perempuan dukung... Qaseh lagi suka uncle2 yg hensem2 dukung Qaseh tau... kalau untie2... Qaseh mesti nangis kuat2 mcm ni....

PA250868

hihihi... banyaknye air liur Qaseh meleleh...malunyer....hihi...

Ok, korang2 semua meh layan pic2 yg acu tangkap ni erk.... Qaseh nak gi pooo poo... oppss.... terlepas suda..kikikiki....

PA250850

bluweeeekkk.....comel x saye...

PA250862


sekarang ni..qaseh suke angkat punggung.... rasa2 Qaseh dah nak pandai merangkak plak kot... kan..kan..kan.. untie & uncle semua...:)

PA250848


abang long ni suka nak enterprem gak tau...x kasi chance langsung kat saye...

PA250849



ok la semua... gi sambung wat keje yer.... dada..... mmuaaaahhhhhhhh....


NOTE : 1 jer yg Qaseh frust skrg ni... nape la rambut Qaseh lambat sangat nak lebat... x macam rambut adik amani yg aritu Qaseh gi melawat dia kat Kota Kuala Muda tu...



14 comments:

  1. gerammmnya.......rasa nak gigit.........

    ReplyDelete
  2. Makcu, tlg kiss pp Qaseh bp auntie Yun..hihi.. ;)

    ReplyDelete
  3. lissa @ suria amanda ~ meh la turun penang..leh la gigit2 manja Qaseh..:)

    ReplyDelete
  4. deena ~ Qaseh cakap TQ..TQ...pastu dia cakap nak tawan2 ngan Rafique....:)

    ReplyDelete
  5. Cik Shinju ~ Orait... bukan kiss saje.. acu gomol2 on behalf untie yun k... hihi...

    ReplyDelete
  6. da besar ye qaseh niii..pipi da tembam n bulat....geram sgghhh...nk cubit2 pipi tuuu.....

    bilela bole jmpa qaseh lg nii..tp, die tak suka kt auntie2 kann..susahla camntuu..

    ReplyDelete
  7. Tin... dia pilih org tau... nasib la kalau dia nak... & lagi 1 dia kalau org wat kasar2 skit kat dia..confirm dia xnak..hihihi...

    ReplyDelete
  8. shu..comelnye qaseh..mcm acu gak..ehh acu dah ade pakcu ke??hehehe ala qaseh jgn la tumbuh rmbut lagi..pastu biar gigi tu 2btg cmtu je..comel sgt2..beznye ade baby cmni..pompuan lak tu..best2...

    sorry shu..lame x lawat shu..mmg bz sgt2 minggu ni..tp tiap2 ari ase mcm xbez je sbb xsempat rply sume komen kwn2..ni pn melawat secara berperingkat je..dah pkul 3 pg ni..sok pg2 ade meeting lak kt phg..pkul 8..so pkul 5 dah kene gerak..smpt tdo 2 jam je ni..shu jadi driver sy leh??hehe

    ReplyDelete
  9. tomeynya qaseh..bonda amani rindu kat qaseh la...wah qaseh dah tumbuh gigi nyek...adik amani lambat lagi la akak qaseh....akak qaseh dah cubby...comey..akak qaseh semua dah advance dari adik amani..tapi kan..kan..kan..akak qaseh xleh lawan rambut adik amani..hehehhe :P

    ReplyDelete
  10. jelitanya dak qaseh ni..dah la bulu mata lentik...bertuah nya dak tecik ni..kita smpi kena pakai bulu mata palsu kan...hihi

    ReplyDelete
  11. alolololo.. comeyyy betoi laaa dak Qaseh niee.. especially gambar no 3.. yg no 4 tu pun cute + scarryy! hahaha..

    ReplyDelete
  12. qaseh.. qaseh rasa nak gigit jer... takpe balik kang untie gigit anak untie.. rupa qaseh ngan anak untie pun lebih kurang jer..

    haah kan rambut anak bonda kemain lah lebat rambut marissa cam qaseh gak.. lambat na nak lebatnya...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers