Thursday, October 21, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

Dimulakan dengan بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
(ambik berkat tu) hehe...



Dengan segala hormatnya saye menyahut TAG yg telah diberikan oleh Bonda Amani...Purplelicious Love..:)

Hadiah free dari PaQissss?? Sound's great...hihi...jom2 tgk ape syarat2nye..:)



1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog
http://www.nadiafarahida.blogspot.com/ - pass

'Eiffel Tower Giveaway'

2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye. -pass

3. mnjadi follower blog ni. -pass


4. tag 3 org blogger
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag! -pass

-Azzeyatin

5. dan last sekali,
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye. -
pass

Hadiah?
5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah.
mkin ramai, makin banyak hadiah.
up to us bebes. =)


Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM



Akhir kata dari saye...majulah saye untuk Paris...hahaha... ntah ape2 kan saye ni...;p




5 comments:

  1. jom kita pakat2 booked tiket p paris...hehehehhe

    ReplyDelete
  2. Shu Shinju: All the best Shu!

    ReplyDelete
  3. HOYEH nama saya d sana sana sana.. mak ai PARIS tue.. ok dear .. insyallah akan saya tunaikan

    ReplyDelete
  4. Harap2 menang la yer Shu..
    huhuhu...majulah saya untuk Paris tu
    yg x tahannyer... :p

    ReplyDelete
  5. heheh majulah untuk paris..hahah ok ok baiklah...gi paris beli Fridge magnet

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers