Wednesday, October 20, 2010

I've Got Fax....

Posto...posto.... hihihi...tiba2 kan...

kisahnye..saye dapat 1 fax... dari sape erk.... alamak.... xtau la..xde nama pengirim... ni boleh kira secret admire ni... siap ajak kuar makan lagi...hihihihi...
Tengok ni....
v
v
v
v

TADAA.............

PA200813


PA200821
sape erk.... mari kite flash back..mana tau dari sesape ke...

PA200823
kasi flash back lagi... masih x ingat la dari sape....

PA200822
flash back kasi lagi jauh2... still x dapat ingat dari sape..hihihi....

PA200829
"Salam... Syu saya amat rindooo kamu.... Jom kita P makan D PMC... MISH U.."

PA200830
ermmmm... x kisah lah dari sesape pon... yg penting I SUKE.... :)

Untuk si penghantar fax tu... ini untuk kamoo...

PA200832
muuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhh....
v
v
v
v
v

PA200833
fuhhhhhh.....
TQVM & I MISS U TOO.... SO MUCH...!!!!!!!!!!!!





9 comments:

  1. Haaaaaaaaaaaaaa ni lagi sorang wat WINA JELES.. tadi kak nida.. ni kak shu.. saper kah gerangan yang menghantar INI SEMUAAAAAAAAA... JELES toi nie......... huargh bertuah kamo ya org sayang erk.. suker2... sure pengirim dia tu romantik erk.. wakakaka.. siap ajak P MKN tue.. dasyat2.. sat wina nak p SPY kak ar..biler nk p mkn HABAQ mai.. ahahaa JELES

    ReplyDelete
  2. picture tu tak leh blah.. mmg sempoi.. leh lak pikir2.. ahahha..

    ReplyDelete
  3. Sape fax tu?
    Cakap cepatttt!!!!
    Gtau pakcik Zainol kang baru tau..
    huhuhu...ermmm...mesti Mr Akihiro kan? ;)

    ReplyDelete
  4. pepagi dah menjeleskan orang ni..sapa tu Shu? mesti shu kenal ni..kalau x x kan dia fax kan?sajer jer x nak bg tau eh..

    ReplyDelete
  5. sape tuuu, shu...jeles gak nii...
    hahahaha....tp, menarik gambo2 n posing2 shu...tergelak2 tin tgk...hehe...

    miss u too. dear....

    ReplyDelete
  6. hahaahaha..smalam view tak smpat nak kOmen///gelak gulin-gulin nie tgk N3 nieh...hihhiiihiih MESEN FAKS pn leh jadik bahan masuk bloq kan..hahahahaha..memang bloger tegarlaa kamu ni

    ReplyDelete
  7. flying kiss tu termahal..pehhhhh

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers