Tuesday, April 24, 2012

Dinner With Anak-anak Sedara !!!!

Assalamualaikum....



Tiap kali keluar ngan anak2 sedara..tiap kali tu lah bergegar dalam keta.. mcm dok dalam stadium bola...

3 beradik ni dengan perangai masing2.. si Along suka ngusik adik2nya... si Angah bila dah kena ngusik..pastu gadoh.. yang best si Angah ni murah ngan air mata.. nampak jer badan besar..hihihih.. (jangan marah acu yer angah)... yang si Tasha plak kuat merajuk.. tak tau la nanti bila baby dah kuar.. jenuh ibu dia...

Tapi, lumrah kan... budak2 ni mmg kuat ngusik & gadoh adik beradik.. pastu tak sampai 5minit baik balik....hihihi...

Yang pasti saya ♥ anak2 sedara saya yang 3 orang ni.... coming soon dalam perut ibu diorang... tak sabar nak tgk anak sedara baru..hihi...


ala..comel dia..





Ni gambo semalam... acu temankan ibu & anak2 sedara dinner... since baba diorang sekarang dah tranfer KL... wiken jer ade penang... acu jadi peneman ibu diorang ni... tak larat ibu nak handle anak2 dengan perut dok memboyot tu....

Ok...Babai !!!!


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

  1. kakani segaklaa shud.....baby girls apa...

    achu, awat nampak slim banyak nih..pe rahsia....share skit...

    BTW sumepn chomelll

    ReplyDelete
  2. o0mel nye acu muka yg last tu...rase nak cubittt pipi gebussssssssssss..ngeee

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers