Monday, April 9, 2012

Buat Cheesecake Lagi !!!

Assalamualaikum...

Yeay !!!! buat cheesecake lagi...SAYA ADALAH SEORANG PEMINAT FANATIK CHEESECAKE !!!!! hehehe...

Sebelum cite panjang..tengok ni dulu...



dap oooo....:)

Cheesecake paling senang nak buat..tak sampai 15minit... sebelum ni ade wat cheesecake [kat sini]..tapi yang tu versi renyah skit... tapi kali ni versi senang... sebab saya guna tepung instant..saya beli kat [sini]...cuma tambah 250ml susu segar jer..crust bawah tu saya buat sendiri (biskut digestive +melted butter)... tapi, rasa dia sangat mabeles !!!!


Sekian dari saya...peace !!! :)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. sedap gilos ni..shu sapa dtg penang nak ngoder

    ReplyDelete
  2. sedap gilos...ngences dah ni..

    ReplyDelete
  3. adus...terliur tengok..nak sikitttttttttt

    ReplyDelete
  4. jeles ar..along kalau buat confirm x jadi...

    ReplyDelete
  5. hamboiiiiii dr fb bawak ke sini..sedapnyer la hoiiiiiiii hoiii!!!ha melejeh ayaq liuq

    ReplyDelete
  6. jelesnye tngk Shu pandai masak kek..kite pon nak buat kek gak la.hehehe tp tak pandai..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers