Thursday, May 24, 2012

Photobook E-Day

Assalamualaikum & Selamat Pagi....

Semua sihat ke arini??? takde ape nak cita sebenarnya.... just nak share ngan korang 1 benda ni...

Ingat tak lagi gambo2 time majlis bertunang saya dulu?? ekceli, saya tak cuci pon lagi gambo2 tu.... Nak dijadikan rezeki saya dapat buat photobook terus...

Nak tau saya buat kat mana... Made In US ok... jauh tu... hehehe...

Nak dijadikan cite aritu saya ke blog Titin a.k.a. Miyoko Suki... saya tgk photobook dia lawa... murah plak tu.. saya just bertanya... tup2 ade promotion.. ape lagi saya grab la... saya buat 2 photobook.. 1 untuk gambo majlis tunang... satu lagi.... na na na... takleh kasitau lagi...suprise !!! hehehe...

Nak tengok hasil photobook saya tu?? Jom terjah blog titin.... sila click [DISINI]

Photobook tu saya lom dapat tengok live lagi sebab titin akan balik malaysia awal July... tak sabarnye nak tunggu titin balik.... TQ titin...sayang kamu ketat2...


saya & titin..:)

En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

1 comment:

  1. murah shu haraga US offer..berbaloi..jeles nyaaa

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers