Thursday, May 10, 2012

Tolong Doakan Mak Saya Cepat Sembuh !!!!

Assalamualaikum....

Mak saya sekarang kat Ward 6, Hospital Seberang Jaya...

1st, doctor tahan sebab kencing manis mak naik tinggi mendadak...
2nd, darah tinggi mak pon naik...
3rd, Mak demam panas... semalam suhu 39'... pagi ni naik lagi....
4rd, sakit tulang belakang mak semakin teruk, doctor dah refer kat pakar bedah....

Saya dah lap2kan badan mak ngan tuala basah (doktor suruh)... sebab nak kurangkan panas badan mak...

Kalau la sakit2 mak semua tu boleh dipindah pada saya.....:((

Saya sangat sedih... semalam..saya dulu yg sampai kat ward, sampai jer kat ward tengok mak nangis...saya xtau kenapa...myb sebab dia sakit.. & mungkin sebab dia xnak masuk wad... saya sebak.. tp, saya tak nangis... ikot hati memang nak nangis..tp, saya kena kuat... menangis dalam hati ja.... :((

Ya Allah... Kau sembuhkanlah penyakit mak... kurangkan bebannya... sedih tgk keadaan dia...:((

Korang doakan mak saya cepat sembuh ya... & terima kasih pada kawan2 yang mendoakan mak saya..terutama pada Lyd yang ada kat tanah haram sekarang ni... dia sudi berdoa untuk mak didepan kaabah... semoga Allah merahmati Lyd sekeluarga... Amin....


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

9 comments:

  1. semoga mak cepat sembuh..insyaallah...

    ReplyDelete
  2. Semoga emak shu cpt sihat yer.. Amin...

    ReplyDelete
  3. smg mak awak cpt sihat ...amin :)

    singgah blog sy & sy nak share something

    nk ajak awk join giveaway mudah:

    Kalau korang nak menang hadiah RM10 & hadiah misteri dari Maxis korang terjah blog shakiddo.com .Setiap hari sehingga 13 Mei 2012 ni, Shakiddo ada buat giveaway. Sy pun dah menang RM10 dalam Giveaway Hazman VS Food Siri ke-2 !!!!! JOM !

    ReplyDelete
  4. semoga mak timah cpt sembuh....shu sabar ye...insyaallah xde apa2

    ReplyDelete
  5. semoga mak shu cepat sembuh..insyaAllah.

    shu, awak pon kena kuat ye.

    ReplyDelete
  6. insya'allah shud. mak dalam keadaan baik-baik ja....

    kaknida sentiasa doakan yg terbaik buat MAK..
    shud, xmoo pikir mcm-mcm keh.....be stroNg bebeh waalaupn sukar sebenaqnya

    ReplyDelete
  7. Semoga cepat sembuh..sabar ye shu..Allah Maha Tahu!

    ReplyDelete
  8. bersabar dan bertabah ye dear.. INsyallah akak doakan semoga mak shu cepat sembuh... jaga mak sebaik mungkin di saat ini ye dear! hugss~~

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers