Wednesday, September 26, 2012

Nak Cepat Kurus !!!!!!!



Setuju tak kalau saya cakap gambar saya kat atas ni nampak saya sedikit kurus....mungkin cara gambar tu diambil @ cara duduk saya... tapi, semalam saya ade test 1 baju lama ni yang dulu x boleh nak pakai sebab ketat diperut... now, dah boleh masuk... rasa sedikit longgar... mood teruja... tp, masih x puas hati.... banyak lagi lelemak yang harus di cairkan...hehehehe....

kurang lebih 4 bulan jer lagi.... cepat bertindak wahai cik Siti Shuhadah !!!!!



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

7 comments:

  1. yess nampak slim...


    sekali lagik jemput shud..JOin lost to winn..menang dapat 5k cash//!!!!!! jom ahad ni bermula

    ReplyDelete
    Replies
    1. shud diet sendiri jer kak... sebab duit byk nak melabur tang kenduri...huhuhu...

      Delete
  2. ummu ada rahsia nak cepat kurus..hihi pakai Premium Beautiful

    ReplyDelete
  3. mcm mana cik shu diett..share sketttttt..teha pon ada 6 bulan jek lagi nehhh:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. TEHA: SHU MAKAN ACAI BERRI.. SAMBIL2 TU SHU PAKAI CORSET TIME TIDO SAPU KRIM MUSTAJAB & TAK MAKAN MALAM... TAPI, KADANG2 X TAHAN DAULAT BELASAH GAK MAKAN MALAM..HEHEHE...

      Delete
  4. sangat setuju....memg ada nmpk slim...uhuuhh caiyok2...u can do it...tapi kak camnih pun dah cukup sempurna dan manisssss

    ReplyDelete
  5. kak shu : yani setuju...akk memg ade perubahan sikit...tapi kan for me camni dah okey cukup sempurna dan manissss sgt

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers