Wednesday, September 19, 2012

Sakit Purutttt Saya !!! Kesian...3 orang sekali kena....

Salam....

Aiyoooo... jgn mara sama saya... saya main2 saja.... (sib baik depa sporting)...

Tak sangka la penyertaan aku terpilih.. Jumaat lepas sesaja dok dengaq Panggilan Hangit kat laman web HOTFM tu..pastu saja la daftar... tup2 AG call pagi semalam... Aku kenakan kak ipaq aku yang dok meniaga Nasi Kerabu kat Pasar Malam...hihihi...

1st AG interview aku dulu.. tanya itu ini... 5minit pastu dia call balik cakap kak ipaq aku taknak cakap dah.. dia letak fone.. call balik taknak angkat.. dia mintak plak no. orang lain... aku bagi no.mak.. dia siap tanya nama mak ape.. tu yg dia kenal semua... mmg sempoi la AG ni... 5 minit pas tu AG call lagi aku... dia cakap.. "Shuhadah, semua xnak cakap ngan AG ni.. hahaha... " tapi, dia cakap dia akan try lagi....tu yg kena semboq ngan paknon tu..sian AG..hahahaaha...

Nak pekena kak ipaq jer.. sekali terkena sampai 3 orang... aduhai.. sorry mak, abah, kak lisa... Adah gurau2 jer....

Pagi tadi pukul 7 aku gerak abih semua..soh dengaq.. mmg gelak pecah perut la pagi tadi... hahaha...

Korang dah dengar lom?? pandai tol AG berlakon jadi Mat Nepal...hahahaha...

korang nak dengar.. click [SINI]..



semalam balik keje wat muka dono jer...konon2 xde pape.. sekali...hahahhaha...




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers