Thursday, February 7, 2013

Dah 2 Minggu !! Alhamdulillah.....

Salam...

hari ni genap 2 minggu usia perkahwinan kami... hihi...



kejap jer masa berlalu.... tak sabar la nak tunggu majlis resepsi... rasa nak bagi settle cepat2 pastu nak pegi honeymoon & nak mulakan hidup as WIFE & HUSBAND 100%... sekarang tak 100% lagi sebab tak majlis lagi kan... so, aku kejap balik umah mak mentua..kelap balik umah mak sendiri.... baju suami pon aku lom cuci lagi... semua mak dia yang buatkan... bukan taknak buat..tapi, dia yang tak kasi.. sebab payah dia cakap... takkan nak berangkut kain baju...hehehe... masak pon belum kat suami.. cuma goreng telur mata sebijik jer aritu tuk dia..hehe...

Semoga rumahtangga kami bahagia sampai SYURGA !!!  Nak jadi ISTERI SOLEHAH... !!! Amin...:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

13 comments:

  1. tahniah...yeah...bila mjlisnya...sama2lah kita nk jadi isteri solehah...amin2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..sama2 lah kita yer cik mah..:)

      Delete
  2. Insyaallah...AMIN!!! Semoga bahagia ke akhir hayat

    ReplyDelete
  3. weee..tgk gmabar3 shu trus tak sabaq nak kawen..hahahha:p

    ReplyDelete
  4. congrats, shu..best2..da 2 mggu kann..cpt tui masa berlalu...skang, still in honeymoon mode kann...hehee..

    *igtkan da ada isi..hihihi*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tin..mintak2 masin mulut tin... amin..amin...

      still honeymoon mode...:)

      Delete
  5. haahahahaha..sama dgn lah..dya pn lm pena mask tuk en.suami..wlupn dh kawin 6bln tau..semua MIL yg masak..sbb dya balik pn dh lewat..cm ne nk msk..kang msk dh smpi kol 9+10pm...
    semoga shu bahagia hingga ke akhir masa,,amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... tapi, pas settle semua nanti nak lebihkan masa bersama hubby.. balik keje awal nak masak layan dia puas2..hihi..

      Delete
  6. bestnyaaaaaa hehehe..nnt dh dok serumah lgi best!!! selamat pengantin baru kak shu..wish skali lgi hehe..

    semoga bahagia hgga syurga ye.

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers