Wednesday, February 6, 2013

Malam Berinai

Salam semua,

Malam berinai saya biasa2 jer.. takde la buat macam Liyana Jasmay tu..ala2 Bollywood style...hihihihi...

Actually saya berinai inai pokok ari selasa lagi.. sebab xnak kalut nanti... masa kak Elly dtg nak lukis inai ari rabu... so time tu saya dah siap pakai inai pokok... kak elly just lukis jer.. tp, oleh sebab inai pokok tu tak berapa nak merah..saya suruh kak elly doublekan inai tu...

Malam tu agak kalut gak la.. dengan rumah bersepah.. time tu jugak kak nanie dtg pasang pelamin... kak elly mai nak lukis inai..terkejar2 haku...hahahaha...

design aku x kisah..asal cantik..:)


sebelah dah siap...


laju betol kak elly lukis.. abg zaid tengok sampai melopong.. dia terpegun dengan kecekapan kak elly...

inai ni bila kering dia jadi kaler pepel... ramai yg ingt inai ni kaler pepel.. kena basuh dulu baru dapat tengok hasilnya... servis kak elly tip top..dia tunggu sampai inai kering & dia sendiri yg cucikan inai ni...

ini la dia kak elly..:) mukaku sgt la comot...huhuhu...


masa berinai tu..kak anida pon ade sekali... thanks kak sudi dtg & bawak cheese tart tu...:)


tgh tunggu inai kering.. pose atas pelamin jap...



terlupa nak ambik gambo lepas dah cuci inai..gambo ni jer yang ada time makeup...hehe...


In Sha Allah, time resepsi nanti nak suruh kak elly lukis lagi... ohhh..saya memang suka berinai...hehehe...


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. cantik. masa inai i dulu tahan lama 7 bulan kawen tahan yg kat kuku huhu

    ReplyDelete
  2. hahahahah. pic mak beranak dua tu takleh blah... :)
    lawakk....
    kira malam tuh ada per suka n duka sblm sampai umah shud...
    petama, lasminit dpt berita pemergian ayah member zaman sek.DMW dl..sayu gila time ziarah dia...ayah dia tinggai anak 12orang...yg masih keciL dan besekOlah..huwaaaaaa
    dalam celah tuh gaklaa si zainab bantai muntahh ijoo..abesss tudung,jubah ibu..haiyakkk
    dan yg kedua dan lg terjah juskoo....
    pastu br laa g umah acu antaq gift yg tak seberapa..... best laa dapat lepak mlm tu walaupn xdapat lama mana... :)

    btw, inai tuh cantik..tp kaknida xsuka berinai..hihih

    ReplyDelete
  3. cantik....cik mah pun pkai last minute je...masa orang dtg pasang pelaminlah baru nk pkai..hahahha

    ReplyDelete
  4. cun..sesuai dgn shu..kalau k dee lagi simple dari tu..sbb tgn kecik..bunga besar2 gitu tak sesuai..

    ReplyDelete
  5. cantik!!saya pun suka pakai inai...pendek kata kuku ni x penah putih la,merah dgn inai ja sejak dr zaman anak dara lg....hehe

    ReplyDelete
  6. nice la inai tu..suka2...kak elly ni memang femes eh area kulim,sp dan sewaktu dengannya..suka tgk kekretipannn nya wahhh bahsa WE kemaennn

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers