Friday, February 22, 2013

Bubur Nasi Untuk Suami Sempena Hari Lahirnya..

Simple kan suami saya... dia cakap x perlu nak celebrate candle light dinner bagai... suami saya ni simple jer orangnya.. Alhamdulillah..Syukur sangat...

Malam birthday tu tanya dia nak hadiah apa.. dia cakap xnak apa2... cuma dia nak suruh saya masakkan tuk dia.. pastu tanya plak nak makan ape.. gigih nak pi google resepi ni.. (takot dia mintak yang susah2 nak buat)... tengok2 dia request Bubur Nasi... alahai suami... sayang bangat ngan kamu.... hihihi...

So, semalam balik keje gigih masuk dapor buatkan bubur nasi tuk suami... buat seperiuk besar.. untuk suami sekali mak,abah mentua & adik2nya... pastu untuk mak abah dirumah jugak.. dah siap bekalkan satu tupperware zasss antar pi umah mak mentua...


 Alhamdulillah.. suami suka & tambah berkali2... sedap sgt katanya... hihhii... kembang semangkok isteri ni...

Ini adalah menu ke-2 saya masak untuk suami setelah bergelar isteri ni... aritu masak Ikan Siakap Sweet Sour tuk dia.. tapi, tak nyempat nak ambik gambo... yg tu pon dia suka jugak..hihihi... suami saya ni mmg simple orangnya... untung saya tau dapat suami yg tak cerewet...:)
 



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

  1. sdp nye shu tgk bubur nasi tuh ...
    nnt zassss antar la kt umah iera skit ...
    fanatik gile ng bubur nasi ..
    mkn ng telur masin ...
    terliur nye ..

    ReplyDelete
  2. bestnye suami awk tak cerewetttt..senang jagaaa tauuuu!..hahahah

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers