Monday, March 17, 2014

Musim MONOPOD POD POD POD...hehehe...

Salam....

Sekarang ni trending dah...mana2 dok MONOPOD MONOPOD MONOPOD je... iollsss pon da terjebak... beli monopod sebab:-

1. sukaselfiedotcom
2. tak payah susah2kan orang nak suruh ambik gambo kite
3. cheq nak pi makan hangin ngan laki cheq..so harus+wajib ada monopod..senang nak berselfiedotcom...hahaha...

ai beli kat INSTASHOP @pinengpowerbankmurah cer korang cari nanti... harga setelah ai menyervey merata... paling murah kat dia lah..RM50 termasuk postage... murah kan.... so tunggu apa lagi??? cepat pegi beliiii!!!! (ala2 terlajak laris tu)...

Antara foto-foto yang ai ambik guna monopod...

Selamat menengok!!!!!!

masa 1st time guna..sedikit cewi...hahaha...

di pintu gerbang jambatan je-2 pulau pinang bersama kawan hubby



diatas/ditengah2 jambatan ke-2 pulau pinang

nak pergi shopping....nak jugak berselfie..

nak pulang keje..pon nak berselfie...mmg tahap bleh dpt award nih..hahhaa...
gi makan kenduri...selfie with hubby, maktimah & abahnon

dinner with kawan2 hubby..depa terpesona dengan monopod ai...hahahaha...

Seronok bukan??? so tunggu apa lagi....????? Daaaaa....

6 comments:

  1. kak,camne gune dia? fon kene self timer ke atau ade button nk snap kat batang tu?

    ReplyDelete
  2. miss ila : pakai self timer dear... ada jugak jual yg sekali shutter..tp akak x beli pon..akak pakai self timer je..

    ReplyDelete
  3. alaaaa mekchu tak kasi la tahu lagi siapa yg paling murah...akekekkekeke best la monopod bleh tengok luas angel pic kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. bitt: nak shu rekemenkan.. pi kat instagram... search @pinengpowerbankmurah kat dia monopod rm50 with postage.. mmg murah..tempat lain tak dapat kot harga tu...

      Delete
  4. acu, mekchu nak tya monopod acu boleh tegakkan henfon tak? mcm mekchu pya boleh buat lemintang aje.. kalu nak tegakkan nnti fon terpusing ke bawah.. besi monopod tu boleh berpusing

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekchu: jom kita discuss pasal ni kat fb jom!!!

      Delete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers