Saturday, April 23, 2011

Budak Masham ni dah Setahun !!!!!!!!!

Happy Birthday To You....Happy Birthday To You....
Happy Birthday To Qaseh Hurin Intisyar....Happy Birthday To You....


Cepat jer masa berlalu... Acu rasa cam baru jer acu,maktok,tok ayah, abg long Farish ngan papa tunggu Qaseh & mama kat labour room aritu.... tgk Qaseh keluar ngan mama dari labour room.. diorang letak Qaseh bawah ketiak mama... bucuk tak ketiak mama??? hehehe....

hari ni 23April, setahun dah anak menakan acu sorang ni... dah makin clever... dah pandai jalan...& yang paling qaseh teror... adalah menjerit... nyaring jer tau....

Mana tau nanti bila Qaseh dah besar.. Blog acu ni wujud lagi... Qaseh baca la ucapan acu ni kat Qaseh yer...:)

Happy birthday sayang... be a good gurl ok... jadi anak yang solehah nanti k... acu saaaaayang Qaseh...:)


Qaseh saat dilahirkan... time ni tgk muka qaseh cam shin can jer...hehehe...

1st time acu pegang Qaseh...

 
Qaseh 1 tahun !!!! rambut tu lambat jer nak tumbuh...hehehe... mmg baka semua camtu.. rambut lambat tumbuh...:)


Note : 7 hari lagi !!!!! berdebarnyeeeee.....:D


11 comments:

  1. 7 hari kan....xlama dh tuh......
    insya'ALLAH mintak sume dipermudahkan....


    QASEH HAPPYBEFDAYZ.....besaq dh anak dara nieh.......makin besaq makin lawa.....mcm anak maksalleh

    ReplyDelete
  2. ingatkan qaseh dalia tadi haha comeinye .. nak cium2 je budak ni ha

    ReplyDelete
  3. so cute... =)
    happy birthday qaseh...

    ReplyDelete
  4. chomelnyaaa qaseh ni...
    aunty kalo dpt baby gurl nk namakan qaseh gak lah ya...heehee

    ReplyDelete
  5. terror nye pegang budak.. itu baru anak menakan.. kalo anak sendiri esok, lagi tak terkata indahnya...

    ReplyDelete
  6. qaseh yang comey..hapie belated besday....qaseh dah besar dah.....nanti amani lak eyeyeyey xsabar bonda nak tunggu turn amani...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers