Thursday, April 21, 2011

CONTEST : inner tu saya punya!

kawan2...jom join contest ni.....

INNER TU SAYA PUNYA! [click tu melihat syarat2 penyertaan)...

inner itu saya punya kerana.....

Dulu...saya pakai tudung bawal jer...pastu bertukar ke tudung ekin... tengok ramai yang pakai shawl with inner...cam menarik..tapi x reti nak pakai.... paling tak tahan bila tgk sorang kawan saye ni... ms. titin...banyak sungguh koleksi dia... macam2 shawl & inner dia ade...inner neck pon saye dapat info dari dia.... penah tanya dia camner nak pakai dia cakap senang jer... so, nekad dalam hati nak tukar style bertudung...

1st, gi pasar malam.. cari inner & shawl... mula pakai cam pelik..bila dah lama2.. cam best plak... & rasa ayu gitu...hua..hua..hua... (statement x boleh tahan)

tu sebabnye...inner itu saya punya yer puan penganjur...nak tambah koleksi... (kaler dia menarik.. tertawan..)

Ni adalah pic paling terAYU setakat ni yang saya rasa...hehehe....

Inner Neck With shawl Gypsy...:)


Nak TAG cik titin miyoko & puan Nida.... & sapa2 yang nak inner tu..silalah join..:)





4 comments:

  1. ahahhahahah nice!! gud luck lalink!

    ReplyDelete
  2. phewwwiiittt....

    off..pakai inner sbb sy ye....hihihihi....

    tenkiu tag....tak tau nk jawab ape....agagaga

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers