Friday, April 15, 2011

AUSTRIA !!!!! Here I Come !!!!!!!!

Dimulakan dengan بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Hai kawan2..... korang ingat lagi tak?? saya ade gtau yang saye nak gi jalan-jalan makan angin kat obersea.... x ingat???? ala... yang saya gtau nak pi AUSTRIA tu.... x ingat gak???? ok..ok... saya bagi LINK... [click sini] ... dah ingat lom....hehehehe....

Haritu saye gtau nak gi masa cuti CNY kan...pastu pospone sebab my mum kena operate mata... so, now plan saye tu dah confirm... saye akan ke AUSTRIA 1st May ni... hehehe....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tapi...tapi...tapikan....korang tak payah la pesan apa2 erk.... FM ke ... cekelat ke... beruang panda ke..... sebabnyeeee.....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Saye x pi pon ke AUSTRIA tu.... AUSTRIA tu adalah bermaksud......

v
v
v
v
v
v

Korang baca la kat bawah ni.....hehehehe....

its starting again!
We need something new to mess around with the boys
since they figured out yet everything,
we need something new!
So, lets start it:
Your current status
(letak kat status..cth..France)
Single = England
In Love = Germyany
unhappy in love = France
in a relationship = Spain
married = Switzerland
engaged = Austria
Send this to every Girl!! of your friend list
And watch out, dont tell any boys!!!
lets see, how long they will need for this one =)


So, now....korang dah paham kan????? kalau x paham...silang ulang baca.... saye akan ke AUSTRIA (bertunang) 1st Of May nanti, InsyaAllah.....doakan semua berjalan ngan lancar k.... anda berdebar???? saya lagi berdebar....hehehehe....


Note : Kalau dapat gi AUSTRIA betol2 pon bagus gak kan.... mana tau rezeki saya datang bergolek-golek...hehehehe....



12 comments:

  1. eyyeyeyeyeeyyeyeye selamat la hendaknya....amin..insya-allah klu xda apa2 aral akak pasti sampai kat majlis acu nanti...

    ReplyDelete
  2. wah2..tahniah ye.....x sbr nak tgk shu tunang..*perasan mcm org nakjemput....* hu3..

    ReplyDelete
  3. wah.. tahniah.....tak lama je lagi tu

    ReplyDelete
  4. yeh..yeh...dapat token...dapat token sbb menang teka2..ehehe...(gurau je shu...) anyway akak doakan semuanya berjalan ngan lancar ye...jgn lupa uplod gambar2 eksklusif tu nanti tau...tak sabaq nk tgk...

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah acu..moga terus berbahagia ye..masa tunang cabarannya lagi hebat..

    ReplyDelete
  6. congratz my sweety...
    pray da best for u syg... :)

    ReplyDelete
  7. nak jerit!!!!!!!!!!!!!!!!!! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

    akhirnya!!! i lap u!!!!!

    ReplyDelete
  8. semoga berbahagia... anyway, salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my travelling experiences ke 45 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  9. congrats shu..so happy to hear that u r going to "Austria"!!;-D

    ReplyDelete
  10. BIG CONGRATS DEAR!!

    Semoga semuanyer berjalan seperti yg dirancang... dan mudah mudahan dpt lah satu hari nanti shu ke Austria... aminnn.. :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..akhirnya adik along ni bertemu jodoh....x sabarnya...

    ReplyDelete
  12. memoga perjalanan ke Austria berjalan lancar yer ..amin..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers