Thursday, December 8, 2011

Ada Orang Ajak Wa Gadoh... Apa Lagi??? Wa Hangkot Geng Laaa.... !!!!

Sangat tak bagos kan tengok tajuk... ekceli, bukan apa..saja nak bagi hati ni happi gembira...

Alkisahnya..ada la sorang minah yang perasan bagoih... men komen hat laser2 kat pic saya kat FB... dah perati lama dah..cuma bagi peluang jer... bila dah lama2... dia jadi melampau.. gunung berapi telah mengeluarkan laharnya laa....

kalau dia komen pic2 saya tu saya tak kisah sgt dah... saya sedar diri... tapi, dia komen pic2 kawen BFF saya yang kawin baru2 ni... cakap baju pengantin tak sesuai la... tak cantik lah.... muka BFF saya nampak tua lah... tak ke angin BFF saya tu.. dah lama sgt pendam..maka... saya sound direct la... pastu dia main tulis kat wall cakap saya ni xleh terima komen dia...

Ekceli nak komen boleh... xde hal.. tapi, agak2 la... BFF saya tu dah buat yg habis baik baju kawen dia...at last main komplen plak... appriciated la skit kan...& kalau betol pon nak komen.. PM jer..takyah nak bagi semua org baca..malu la BFF saya tu... hormat skit sensiviti org lain...lagipon ko tak pernah kenal pon BFF aku tu... apehal nak komplen2... (angin dah ni..sabaq2..)

Tapi, part ni yang paling best..bila si minah tu tulis kat wall mcm2... saya saja je tulis balik camni..

ohhh...ada org nak ajak saya PERANG FACEBOOK... xde hal... sat nak angkot geng !!!!!


fuhh..mmg ramai geng saya yg datang... tak caya tgk ni....






hahahaha..


Ini peringatan tuk diri sendiri jugak... JAGALAH SENSIVITI ORANG LAIN.... kadang2 apa yang kita cakap tu leh buat org lain terasa.... JAGA MULUT....hihihihi...

Sekian.....=)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. hahahahhaha...gelak beguLin....geng hat PEROT BOYOT pn ada gak shud.
    dahsat nieh.........

    ReplyDelete
  2. meh sorang geng blogger masuk...pernga cili berapi mau ka...gusti lengan tak leh kang terberanak awal lak..hehe

    ReplyDelete
  3. nape sy xpnah nmpk komen tu uhuhuhuh..org tu jeles..padahal baju kawen tu chantekkk

    ReplyDelete
  4. uish...perang FB..baru sedar ari nih...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers